Type en druk op Enter.

Nieuw: STACH Market in het Courtyard hotel

STACH-Market-Hoofddorp

Je kent STACH Food waarschijnlijk wel uit Haarlem, Amsterdam of Overveen. De hippe winkels vol lekkers, vaak verantwoord gezond, soms gewoon lekker. Goed nieuws: STACH opende onlangs een foodshop in het Courtyard Amsterdam Airport Hotel. Fijn voor gasten, maar zeker ook niet-hotelgasten kunnen hier terecht om lekkernijen van STACH te kopen. En het grootste voordeel: ze zijn 24/7 open.

STACH foodshop

In de lobby van het Courtyard Amsterdam Airport Hotel (naast Claus Bowling en vlakbij het Haarlemmermeerse Bos) vind je deze foodshop waar je een groot deel van de bekende producten van STACH kunt scoren. Van typisch Nederlandse producten zoals stroopwafels tot drankjes en maaltijden. Maar denk ook aan ultimate cravings zoals meringues, choco bars, brownies en banana bread.

Ook niet-hotelgasten welkom

De Stach Market maakt jouw verblijf in het hotel nog leuker en is perfect voor wat lekkers voor ’s avonds op de hotelkamer of een snel ontbijtje onderweg als je Haarlem of Amsterdam wilt gaan ontdekken. Maar je bent hier als niet-hotelgast ook meer dan welkom. Van al het lekkers van deze foodie heaven wil je namelijk ook thuis genieten!

Feest voor foodies

Alles ziet er even lekker uit en het ziet er ook nog eens leuk uit door mooie verpakkingen. Een feestje om rond te snuffelen. Ons foodie hart gaat hier sowieso sneller van kloppen!

Fotocredits: Food & More Photography

STACH Market

Courtyard by Marriot Amsterdam Airport Hotel
Bosweg 15
2131LX Hoofddorp
www.stach-food.nl

Openingstijden

STACH Market is 24/7 geopend.

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?