Type en druk op Enter.

ON’NA Beauty Lifestyle: pareltje van een beautysalon

ONNA Beauty Lifestyle Hoofddorp

Op het Polderplein in Hoofddorp centrum zit een heerlijke beautysalon: ON’NA Beauty Lifestyle. Je kunt hier terecht voor een breed scala aan beauty- en lichaamsbehandelingen en producten. Dat luxe niet duur hoeft te zijn bewijzen de vriendelijke prijzen. Wij namen een kijkje in deze salon in de sfeer van een boetiekhotel.

Het eerste dat opvalt als je binnenstapt is dat de salon een geheel eigen stijl heeft. Het interieur is warm en luxe. De wanden zijn stijlvol blauw/groen met goudkleurige elementen en er staan velvet behandelstoelen. Dit is zeker geen standaard beautysalon!

ONNA Beauty Lifestyle Hoofddorp

In de sfeer van een boetiekhotel

Eigenaresse Valerie opende ON’NA Beauty Lifestyle in september 2018. De salon is precies zoals zij voor ogen had: een sfeervolle allround salon met de ervaring van luxe en een aanbod van verschillende professionele beautybehandelingen en producten.

De merken waarmee ON’NA werkt zijn van Nederlandse bodem. Valerie vertelt: ‘Ik wist vanaf het begin dat ik wilde werken met eerlijke producten, producten met een mooi verhaal. En er zijn zoveel mooie merken in Nederland!’ Merken die de salon voert zijn o.a. hannah, Marie-Stella-Maris, Make-up Studio en Pink Gellac. Van de verzorgingsproducten is 90-95% natuurlijk.

ONNA Beauty Lifestyle Hoofddorp

Queen of brows

Het vaste team van professionals bestaat naast eigenaresse Valerie uit gastvrouw Deborah en huidcoaches Vanessa en Britt. Valerie is ‘queen of brows’ en Vanessa en Britt zijn specialisten op het gebied van huidverbetering. Daarnaast bestaat het team uit diverse oproepkrachten.

ON’NA is Japans voor vrouw en dat is tevens de hoofddoelgroep van de salon: de zelfbewuste 30+ vrouw die het zichzelf gunt om zichzelf te verwennen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat mannen niet welkom zijn.

One-stop beauty lifestyle salon

ON’NA Beauty Lifestyle is zoals Valerie het noemt een one-stop beauty lifestyle salon. Je kunt er terecht voor een zeer compleet aanbod beauty- en lichaamsbehandelingen en er is een winkelgedeelte om producten los te kopen. De salon heeft 4 behandelkamers en totaal 11 behandelplekken. Zo leuk: er is ook een duo-kamer om gezellig met je moeder, zus of vriendin tegelijkertijd een heerlijke behandeling te ondergaan.

Specialismen zijn er met name op het gebied van huidverbetering, wenkbrauwen (shapen, verven en permanente make-up) en manicure. 

ONNA Beauty Lifestyle Hoofddorp
ONNA Beauty Lifestyle Hoofddorp

Het merk hannah is pionier op het gebied van huidverbetering. Bij een gezichtsbehandeling wordt met klanten altijd eerst gekeken waar verbetering ligt. Dit kan zijn als er een probleem, maar ook voor onderhoud van de huid. Ook voor een bindweefselmassage kun je bij ON’NA terecht. De uitgebreide lijn van hannah is ook los te koop in de salon.

‘Wenkbrauwen is een kunst apart’, vertelt Valerie. ‘Het is belangrijk om te kijken naar wat bij iemand past, om iemands gezicht te lezen. Daarbij zijn kleur en vorm heel belangrijk.’

Verkooppunt Pink Gellac

Ook voor mooie verzorgde handen en voeten ben je hier aan het juiste adres. Sinds kort voert ON’NA het merk Pink Gellac in de salon. De gellac kun je laten aanbrengen bij een behandeling, maar het gehele assortiment is ook los de koop. ON’NA is het enige fysieke verkooppunt van Pink Gellac in de regio. 

ONNA Beauty Lifestyle Hoofddorp

Ongeveer iedere 6 weken is er (zoals Valerie het noemt) een ‘sterrendokter’ in de salon aanwezig voor diverse cosmetische behandelingen.  

In de wijde omtrek is er geen salon met een sfeer als deze. ON’NA bewijst dat luxe en ontspanning  niet duur hoeven te zijn! ON’NA is een cadeautje voor jezelf! 

ON'NA Beauty Lifestyle

Openingstijden

Zondag & maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
Woensdag & donderdag: 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.30 uur

Dit is een sponsored story.

Dit is de locatie

Volg ons

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.