Type en druk op Enter.

Hoofddorp On Ice – gezellig schaatsen en meer

hoofddorp on ice schaatsbaan

Het is iets waar vele Hoofddorpers al lange tijd naar uitkijken: de overdekte schaatsbaan is terug op het Raadhuisplein! Schaatsliefhebbers kunnen los op de baan van echt ijs. Het nieuwe Hoofddorp On Ice staat 10 weken lang in Hoofddorp centrum. Je kunt er schaatsen, maar je kunt er ook genieten van lekkere drankjes aan de bar of een hapje eten in het restaurant.

De pop-up schaatsbaan is een jaartje afwezig geweest, maar ondernemersduo Jeroen Kerkhof en Jerome Könst zet met Hoofddorp On Ice de traditie voort.

hoofddorp on ice schaatsbaan

Gezellige horeca

In een grote tent op het Raadhuisplein vind je een gezellig horecagedeelte en een schaatsbaan. De horeca bestaat uit een grote après-ski bar en een knus restaurant. Er zijn winterse dranken verkrijgbaar zoals glühwein, warme chocolademelk met rum, maar ook een grote selectie speciaalbieren, bieren van de tap, wijnen, warme en koude dranken.

hoofddorp on ice schaatsbaan
hoofddorp on ice schaatsbaan

Pop-up restaurant

Op de menukaart van het pop-up restaurant TwoChefs vind je lekkere snacks en maaltijden. Variërend van warme apfelstrudel tot broodjes en van specials zoals Duitse currywurst en Wiener Schnitzel tot kaasfondue en kindermenu’s. En dat allemaal tegen zeer vriendelijke prijzen.

hoofddorp on ice schaatsbaan

Officiële opening

Vanaf de officiële opening op vrijdag 8 november (met Trafassi-Man als hoofdact…ja die van ‘Kleine wasjes, grote wasjes…’) is er elk weekend een programmering. Zo is er op zaterdag 14 december een artiestengala met diverse Nederlandse artiesten. Elke woensdag is het kinderdag. Houd voor het complete programma de website en Facebook-pagina van Hoofddorp On Ice in de gaten.

300 m2 schaatsen

De schaatsbaan van echt ijs is 300 vierkante meter groot en geheel overdekt. Je kunt je eigen schaatsen onderbinden of gebruik maken van de schaatsen van Hoofddorp On Ice. Huur van schaatsen zit bij de toegangsprijs inbegrepen. Curling is zeer populair op dit moment en het leuke is: er zitten twee curling tracks in het ijs van Hoofddorp On Ice versmolten. Het is mogelijk om een curlingbaan te huren (een kleine en een grote variant).

hoofddorp on ice schaatsbaan

Leuk voor het hele gezin

Hoofddorp On Ice is leuk om te bezoeken met het hele gezin: jij lekker borrelen, de kids gezellig schaatsen en daarna samen een hapje eten. Iedereen blij!

Wil je een kinderfeestje of partijtje geven? Vier het gezellig op Hoofddorp On Ice!

Of je nu een ster op het ijs bent of niet, het gezellige Hoofddorp On Ice is deze winter zeker een bezoekje waard!

Hoofddorp On Ice

1 november t/m 12 januari
Toegang: 6 euro voor 2 uur schaatsen (incl. schaatshuur)
Raadhuisplein – Hoofddorp
Website van Hoofddorp On Ice
Facebook van Hoofddorp On Ice

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 12.00-23.00 uur
Weekend & kerstvakantie: 10.00-23.00 uur
(houd voor de actuele openingstijden de website en Facebook-pagina van Hoofddorp On Ice in de gaten)

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.