Type en druk op Enter.

Corendon Amsterdam Schiphol Airport: veel meer dan een hotel

Een bioscoop, skybar met uniek uitzicht, all you can eat restaurant, bar & bistro, spa & fitness…het Corendon Amsterdam Schiphol Airport Hotel in Badhoevedorp is van alle gemakken voorzien. Wie denkt dat dit alleen voor hotelgasten is, heeft het mis. Ook zonder hotelovernachting ben je hier van harte welkom. Dat is zeker een aanrader, want ze hebben hier alles voor een compleet middagje of avondje uit.

Maak kennis met Maatvast Haarlemmermeer: ontmoetingsactiviteiten voor iedereen

Maatvast is met haar 26 wijkcentra, dorpshuizen en jongerencentra in Haarlemmermeer altijd bij de inwoners in de buurt. De organisatie biedt samen met vrijwilligers en partners een breed scala aan activiteiten zoals buurtrestaurants, yoga, biljart of een muziekavond. Deze activiteiten zijn bedoeld voor iedereen, jong en oud. Maak kennis met Maatvast en ontdek wat zij te bieden hebben.

Afvalbingo: het leukste spel tegen zwerfafval

Zwerfafval vind je overal: op straat, in speeltuinen en in bosjes. Een speurtocht naar zwerfafval is een leuke en leerzame activiteit om met kinderen te doen. Ze zijn lekker buiten bezig, ze bewegen en maken de buurt een beetje schoner. Win win! We hebben een leuke afval bingokaart gemaakt. Je kunt hem gratis downloaden en printen en dan: spelen maar!

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.