Type en druk op Enter.

Talenmeester: een taal leren met verhalen

Op school was en is het nog steeds heel gebruikelijk: lange woordenlijsten stampen, alle grammaticaregels uit je hoofd leren en urenlang werkwoorden vervoegen. Om na een aantal jaar tot de conclusie te komen dat je de taal nauwelijks echt kunt spreken. Maar dat je een taal ook anders kunt leren, laat Talenmeester zien. Op 3 september bestaat de talenschool 10 jaar en dat wordt gevierd!

Het 2e Liefs uit Haarlemmermeer magazine is uit

Het is alweer een jaar geleden dat de eerste editie van het Liefs uit Haarlemmermeer magazine verscheen. Wat een superleuke reacties hebben we daarop ontvangen. Inwoners die geboren en getogen zijn in Haarlemmermeer lazen over leuke plekjes die zij (nog) niet kenden en bezoekers werden geïnspireerd om te ontdekken hoe leuk Haarlemmermeer is. Dat was precies onze bedoeling en dat heeft de lat hoog gelegd voor de tweede editie.

Support your locals: de leukste Haarlemmermeerse cadeautjes

Ben je op zoek naar een cadeautje of relatiegeschenk met een Haarlemmermeers karakter? Wij hebben het perfecte cadeau op een rijtje gezet voor de geboren en getogen Haarlemmermeerder of juist voor degene die onlangs in onze mooie gemeente is komen wonen. Maar ook succes verzekerd als relatiegeschenk of als aandenken als je hier op bezoek bent geweest.
DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.