Type en druk op Enter.

Energieloket Haarlemmermeer: jouw woning comfortabel en energiezuinig

Wil je jouw woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Energieloket Haarlemmermeer biedt de ondersteuning en informatie die je nodig hebt om stappen te zetten richting energiezuinig(er) wonen. Het loket organiseert webinars en informatiebijeenkomsten over onder andere warmtepompen, thuisaccu’s, zonnepanelen en subsidies. Ook is er een Rijdend Energieloket waar inwoners terecht kunnen voor persoonlijk (gratis) advies.

Hospice Bardo: leven in de laatste fase

Bardo is een woonvoorziening in Hoofddorp voor patiënten die palliatieve, terminale zorg nodig hebben. Met een team van beroepskrachten en vrijwilligers verleent het high care hospice 24 uur per dag verantwoorde en kwalitatief hoogstaande zorg aan mensen met een ongeneeslijke ziekte. Deze zorg gaat niet over de dood, maar over het leven. Leven tot het einde. Het hospice bestaat inmiddels 20 jaar en wij namen een kijkje.

Leuk volgens: Marja Ruigrok

In de rubriek ‘Leuk volgens’ vragen we een local wat zij zo leuk vinden aan Haarlemmermeer. Van tips voor de leukste adresjes tot leuke activiteiten. Dit keer: Marja Ruigrok, sinds 2019 wethouder van gemeente Haarlemmermeer. In die rol is ze verantwoordelijk voor Verkeer & Vervoer, Economische Zaken en Cultuur, Toerisme en Evenementenbeleid. De voormalig ondernemer is getrouwd en woont in Rijsenhout.

Beauty by Botman: persoonlijk huidverzorgingsplan op basis van je DNA

Je DNA heeft invloed op de manier waarop je huid ouder wordt, maar dat is slechts voor 20%. De overige 80% wordt beïnvloed door je levensstijl. Als je begrijpt hoe het verouderingsproces van je huid werkt, kun je die 80% positief beïnvloeden. Beauty by Botman biedt sinds kort een huidanalyse aan op basis van je DNA. Resultaat: een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor een stralende huid. Daar willen we meer van weten!