Type en druk op Enter.

Magazine

Liefs uit Haarlemmermeer magazine

Na het succes van de 1e editie (2021) is begin juni het 2e Liefs uit Haarlemmermeer magazine verschenen.

In het 100 pagina dikke Liefs uit Haarlemmermeer magazine vind je een selectie van alles wat er te ontdekken is in Haarlemmermeer. Het gratis magazine is gericht op (nieuwe) inwoners én bezoekers.

Het geeft inspiratie voor het vinden van leuke locaties, informatie over de gemeente en haar kernen, activiteiten, routes, historie, tips, wetenswaardigheden en nog veel meer meer. Deze echte ontdekkingsgids is geschreven door locals en is uitgevoerd in zowel Nederlands als Engels. Het heeft een aantrekkelijke balans tussen redactionele artikelen en advertenties/advertorials en verschijnt 1x per jaar (voorjaar).

Liefs uit Haarlemmermeer magazine 2022

Haal het magazine gratis op

Het Liefs uit Haarlemmermeer magazine kun je – zolang de voorraad strekt – gratis ophalen bij onze adverteerders en geselecteerde verspreidpunten in en om Haarlemmermeer zoals boekhandels, accommodaties, winkels, horeca en benzinestations. Maar je vindt het magazine ook bij bijvoorbeeld kappers, bibliotheken en op leestafels.

Hier vind je een overzicht van de adressen waar je het magazine gratis op kunt halen.

Laat het magazine opsturen

Zowel de 1e als de 2e editie van het Liefs uit Haarlemmermeer magazine zijn – zolang de voorraad strekt – verkrijgbaar in de webshop. Je betaalt alleen de verzendkosten.

Gratis online lezen

Je kunt de Liefs uit Haarlemmermeer magazines ook online lezen:

editie 2022/2023:
Liefs uit Haarlemmermeer magazine – nummer 2

editie 2021/2022:
Liefs uit Haarlemmermeer magazine – nummer 1

Adverteren

Wil je jouw bedrijf of event promoten? Bekijk hier de prijslijst of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar info@liefsuithaarlemmermeer.nl

Naast het magazine zijn er diverse andere mogelijkheden om samen te werken met Liefs uit Haarlemmermeer. Kijk voor meer informatie op de pagina samenwerken.

Aanleverspecificaties

Bekijk hier de aanleverspecificaties voor het Liefs uit Haarlemmermeer magazine.

Jouw tip in het volgende magazine?

Heb jij als local een ultieme tip over een must see of must do in Haarlemmermeer die je graag wil delen? Mail ons en wie weet publiceren we jouw tip in ons volgende magazine: info@liefsuithaarlemmermeer.nl Je kunt jouw tip(s) insturen tot 1 april 2022.

Jouw foto in het magazine?

Heb jij een mooie foto van Haarlemmermeer en wil je kans maken op publicatie in het Liefs uit Haarlemmermeer magazine? Stuur dan je foto(‘s) naar ons toe. De voorwaarden voor eventuele publicatie vind je hieronder. Ga je hiermee akkoord, mail dan je foto(‘s) voor 1 april 2022 naar info@liefsuithaarlemmermeer.nl en wie weet prijkt jouw foto in ons volgende Liefs uit Haarlemmermeer magazine. Misschien wel op de voorpagina!

Alleen highres foto’s kunnen in het magazine worden gepubliceerd. De foto dient een minimale resolutie te hebben van 250 dpi op ware grootte. Je kunt zowel landscape als portrait foto’s insturen.

Voorwaarden insturen foto

Door jouw foto te sturen verklaar je het volgende:

  • jij bent de fotograaf van de foto
  • je beschikt over de rechten van de foto. Indien je de foto in opdracht hebt gemaakt, dan heb je toestemming van jouw opdrachtgever voor het insturen van de foto
  • indien er personen op de foto staan afgebeeld, dan heb je toestemming van deze personen om de foto in te sturen

Door jouw foto in te sturen ga je daarnaast akkoord met het volgende:

  • je vrijwaart Liefs uit Haarlemmermeer van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk
  • het ingezonden werk wordt niet geretourneerd
  • Liefs uit Haarlemmermeer mag je foto hergebruiken
  • Liefs uit Haarlemmermeer zal bij iedere publicatie van de foto jouw naam vermelden
  • je kent Liefs uit Haarlemmermeer een kosteloos niet-exclusief recht toe om je foto in het magazine, op de website en/of de social media kanalen van Liefs uit Haarlemmermeer te publiceren
  • je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor publicatie van de foto

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.