Type en druk op Enter.

Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om samen te werken!

Liefs uit Haarlemmermeer is hét platform met al het leuks van Haarlemmermeer: dingen om te zien en te doen, tips over leuke plekken, events, hotspots en meer. Het crossmediale concept bestaat uit een website, een webshop, een gratis magazine, social media en een digitale nieuwsbrief. Liefs uit Haarlemmermeer richt zich op zowel inwoners als bezoekers van Haarlemmermeer.

Op de website vind je inspirerende blogs over alles wat er te zien en te doen is, eten & drinken, shoppen, uitgaan, lifestyle, kids en events. Altijd persoonlijk en up-to-date. Samen met enthousiaste (gast)bloggers worden er regelmatig tips gegeven over al het leuks dat Haarlemmermeer te bieden heeft.

Het magazine is een echte ontdekkingsgids en neemt je mee langs al het leuks van Haarlemmermeer. Het gratis magazine is uitgevoerd in de Nederlandse taal met Engelse samenvattingen en verschijnt 2x per jaar (voorjaar/zomer en najaar/winter).

In de Liefs uit Haarlemmermeer webshop shop je de leukste Haarlemmermeerse producten. Origineel als aandenken, om cadeau te geven of als relatiegeschenk.

samenwerken met liefs uit haarlemmermeer

Doelgroep en bereik

Website: maandelijks 5.000+ bezoekers
Facebook: 3.200 volgers / Instagram: 3.800 volgers
Nieuwsbrief: 900 lezers
Oplage magazine: 10.000 ex.

Doelgroep:
> de volgers van Liefs uit Haarlemmermeer komen voornamelijk uit Haarlemmermeer of komen er graag op bezoek
> ze zijn geïnteresseerd in eten en drinken, gaan er graag op uit en proberen nieuwe dingen uit
> de leeftijd ligt voornamelijk tussen de 25-65 jaar
> 75% van onze doelgroep is vrouw
> een groot deel heeft kinderen en zij zijn met name geïnteresseerd wat er voor en met kleine kinderen te beleven is in Haarlemmermeer

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken met Liefs uit Haarlemmermeer. Omdat we onze content graag persoonlijk en uniek willen houden, gaan we alleen samenwerkingen aan die onze lezers ten goede komen en die bij Liefs uit Haarlemmermeer passen. Wat dat inhoudt: alles wat wij zelf leuk vinden om te zien en te doen en graag met onze lezers willen delen. We staan achter alle content die we maken, ook als we daar een vergoeding voor krijgen. Samenwerkingen zullen we altijd vermelden in onze blogs en op social media. Daar zijn we open en eerlijk over.

Sponsored story

Een sponsored story is een blog in samenwerking met een adverteerder. Het onderwerp is altijd in overleg. De content is eerlijk en in onze eigen tone of voice geschreven. Foto’s bij de blog worden door ons gemaakt; op verzoek kunnen we (rechtenvrije) foto’s van de adverteerder gebruiken.

Natuurlijk wordt de blog SEO-geoptimaliseerd, waardoor de kans groot is dat de blog hoog scoort in Google. Door de koppeling met andere artikelen op basis van tags, blijft het artikel naar voren komen bij blogs met vergelijkbare content. Een sponsored story blijft op de website staan.

Met een sponsored story creëer je meer zichtbaarheid voor jouw merk en het geeft lezers een goede reden je website of evenement te bezoeken. Soms leidt een sponsored story niet direct tot conversie, zoals een aankoop of het maken van een afspraak. Het is een positieve review die het verschil kan maken waarom klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent. Zo is de content niet alleen interessant op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn.

Om lezers naar jouw blog te trekken, plaatsen we deze standaard door naar onze socials (Facebook en Instagram). Wanneer je de blog onder je eigen volgers op social media deelt, zal dit het effect versterken. Een sponsored story wordt ook gedeeld in de nieuwsbrief van Liefs uit Haarlemmermeer.

Banner

Een maand lang onder de aandacht met een banner op de gehele website. Een echte spotlight positie. De banner kunnen wij opmaken of mag worden aangeleverd.

Fotografie

Foto’s bij een sponsored story worden door ons gemaakt. Op onze foto’s berust copyright en zijn uitsluitend en alleen bedoeld voor bij de blog. Wil je de foto’s gebruiken voor jouw eigen website of andere doeleinden? Neem dan contact met ons op.

Heb je professionele foto’s nodig voor bijvoorbeeld jouw website of social media kanalen? We helpen je graag! Vraag naar de mogelijkheden.

Social media

Het is mogelijk om een post over jouw onderneming of activiteit op onze social media kanalen (Facebook en Instagram) te plaatsen. De post wordt ook doorgeplaatst als story.

Magazine

Een gratis magazine maakt onderdeel uit van het crossmediale concept. Kijk hier voor meer informatie.

Webshop

Heb je iets leuks gezien in de webshop en wil je grotere aantallen bestellen? Of heb je liever een ander formaat/kleur of een product op maat? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Andere verzoeken

Wil je een product onder de aandacht brengen, heb je een idee voor een win-actie of heb je andere verzoeken dan die hierboven staan? We horen graag van je!

Contact

Een samenwerking is afhankelijk van jouw wensen en verwachtingen en daarom maken we graag een voorstel op maat. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar info@liefsuithaarlemmermeer.nl

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?