Type en druk op Enter.

Disclaimer

Lees deze disclaimer volledig en zorgvuldig door wanneer je onze website gebruikt. We willen volledig transparant zijn over alles wat we doen op Liefs uit Haarlemmermeer.

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer. Ook als je Liefs uit Haarlemmermeer regelmatig bezoekt, is het goed om deze disclaimer nog eens door te nemen.

Liefs uit Haarlemmermeer is onafhankelijk van genoemde locaties, evenementen enz. of lokale partijen (zoals gemeente) en ontvangt op geen enkele wijze subsidie voor haar werkzaamheden. Liefs uit Haarlemmermeer bepaalt zelf welke onderwerpen voor publicatie in aanmerking komen.

Copyright van tekst en beeld

Op de inhoud van Liefs uit Haarlemmermeer berust copyright. De inhoud van de site is door Liefs uit Haarlemmermeer geschreven. Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Ook niet met een link naar de originele content.

Foto’s bij de blogs zijn door onszelf gemaakt, afkomstig van gratis stockfoto websites, geëmbed via Instagram of rechtenvrij verkregen via de locaties of het event waar wij over schrijven. In het laatste geval plaatsen we er altijd fotocredits bij. Soms komt het voor dat een locatie of event ons beelden aanlevert waarvan zij niet de rechten hebben. In zo’n geval zullen wij dit altijd herstellen indien we daarop worden geattendeerd.

Wil je tekst of foto’s van dit blog gebruiken? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Aansprakelijkheid

Liefs uit Haarlemmermeer besteedt constante zorg aan de blogs en de daarin opgenomen gegevens. De informatie van de artikelen is nagetrokken op het moment van schrijven en we lopen geregeld blogs na om ze op juistheid te controleren. Liefs uit Haarlemmermeer kan echter niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Het kan voorkomen dat informatie is verouderd. Liefs uit Haarlemmermeer aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site alsmede de bijbehorende social media kanalen.

Daarnaast accepteert Liefs uit Haarlemmermeer geen aansprakelijkheid voor websites van derden die via een hyperlink vanaf deze site bereikbaar zijn.

Disclosure

Ervaringen en meningen, geuit in blogs op deze site, zijn die van Liefs uit Haarlemmermeer. Het betreft hier persoonlijke meningen en ervaringen van de (gast)bloggers die wij op dát moment persoonlijk interessant vinden. We gaan nooit in discussie waarom iets wel of niet passend is qua content. Liefs uit Haarlemmermeer kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Liefs uit Haarlemmermeer is niet verbonden aan producten, diensten of enige dienst van derden genoemd op deze site en staat niet garant voor de (verandering) in kwaliteit van de genoemde tips. Indien we niet meer achter de kwaliteit van een blog staan dan behouden we ons het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. 

Soms werken we samen met een (lokaal) bedrijf dat past bij onze doelgroep. Gesponsorde producten of diensten zijn altijd producten of diensten waar we zelf achter staan en die we zouden aanbevelen aan een vriend of familielid. Onze eerlijke mening hierover vind je terug in de blogs. Ons doel is niet om met Liefs uit Haarlemmermeer producten of diensten aan te prijzen.

Samenwerkingen zijn altijd te herkennen aan de zin die onderaan de desbetreffende blog staat ‘Dit is een sponsored story’. Op social media zijn samenwerkingen te herkennen aan de hashtag #luhad.

Webshop

Ook in de Liefs uit Haarlemmermeer webshop proberen we zo nauwkeurig mogelijk te zijn. We garanderen echter niet dat productbeschrijvingen, prijzen of andere inhoud van de webshop juist, vrij van fouten, volledig of actueel zijn. Indien een in de Liefs uit Haarlemmermeer webshop besteld product dat je ontvangt niet is wat je verwachtte of er is onverhoopt iets niet in orde, kan het – ongebruikt – worden geretourneerd zoals beschreven in onze leveringsvoorwaarden.

We behouden ons het recht voor te allen tijde onze prijzen aan te passen.

Vragen? Neem contact met ons op

Als je nog vragen hebt over deze disclaimer, dan kun je contact met ons opnemen.

Update: december 2021

Om de website zo goed mogelijk te laten functioneren wordt gebruik gemaakt van cookies. Wil je meer weten over de privacyverklaring van Liefs uit Haarlemmermeer, dan kun je die hier lezen.