Type en druk op Enter.

Dit zijn wij

Welkom op Liefs uit Haarlemmermeer!

Mijn naam is Daniëlle, maar iedereen noemt me Daan. Als geboren en getogen Amsterdamse woon ik sinds 15+ jaar in Hoofddorp. Iets wat iedereen om mij heen maar vreemd vond. Deze citygirl riep namelijk al jaren dat ze de stad nooit zou verlaten. Maar ja, de liefde hè?! Toen ik hier kwam wonen, kon ik zelf online maar weinig informatie vinden over leuke restaurantjes, winkels enz. in de regio. En dus begon ik zelf een blog over leuke hotspots en events in Haarlemmermeer.

Danielle Meijer Liefs uit Haarlemmermeer

Dat het hier absoluut niet saai is en dat er genoeg te beleven valt, daar moet ik mensen nog wel eens van overtuigen. In de regio is zoveel leuks te zien en te doen en het wordt steeds leuker! En daar heb ik mijn missie van gemaakt: ik wil de leuke locaties en activiteiten van Haarlemmermeer meer bekendheid geven bij (nieuwe) bewoners en bezoekers.

Qua werk houd ik me bezig met marketing & communicatie en in mijn vrije tijd tennis ik graag, ben ik altijd op zoek naar leuke adresjes en zul je me niet snel zien zonder Iphone, Macbook of camera.

Inmiddels is Liefs uit Haarlemmermeer uitgegroeid tot een crossmediaal concept dat naast de blog bestaat uit een webshop en een gratis magazine dat 2x per jaar verschijnt. Via social media en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer.

Inmiddels doe ik dit niet meer alleen. Maak kennis met team Liefs uit Haarlemmermeer:

Eline

Eline-blogger-Liefs-uit-Haarlemmermeer

Leerkracht. Woonachtig in Haarlemmermeer, maar opgegroeid in Haarlem. Zoontje Joshua. Altijd op zoek naar leuke dingen om samen te doen.

Denise

Denise Liefs uit Haarlemmermeer

Freelance schrijver en illustrator. Opgegroeid en woonachtig in Hoofddorp. Zei als puber: “Ik ga weg uit deze polder!”, maar heeft inmiddels de voordelen en mooie plekjes in Haarlemmermeer leren waarderen.

Bibi

bibi fotograaf liefs uit haarlemmermeer

Fotograaf en woont al haar hele leven in Haarlemmermeer. Heeft 4 jaar fotografie gestudeerd en houdt van buitenactiviteiten, lekker eten en reizen. Het liefst fotografeert ze mensen, omdat mensen altijd iets leuks te vertellen hebben.

Sophie

Sophie Liefs uit Haarlemmermeer

Gezins- en bruidsfotograaf, levensgenieter, moeder van Minthe en Fiene. Woont in Zwaanshoek. Gek op reizen, maar trekt er ook graag op uit om alle plekjes van Haarlemmermeer en omgeving te ontdekken.

Maroesja

Maroesja redacteur Liefs uit Haarlemmermeer

Woont in Hoofddorp. Werkt voor het Informatiecentrum Papier & Karton en zet zich daarnaast graag in voor freelance opdrachten. Vindt het leuk om een mooi kijkje in de keuken te krijgen van een bedrijf en kennis te maken met uiteenlopende beroepen en functies.

Birgit

Birgit Cramer van den Bogaart

Doet MeerMetContent en is Centrum Manager van Centrum Nieuw-Vennep. Geboren in ’t Gooi en opgegroeid in Noord-Brabant. Inmiddels vergroeid met de Haarlemmermeerse omgeving. Vertelt heel graag zoveel mogelijk mensen hoe mooi het hier is.

Ingrid

Ingrid Mulder blogger Liefs uit Haarlemmermeer

Een Drentse in het verre Westen. Zo voel ze zich soms nog na ruim twintig jaar in Hoofddorp. Tegelijkertijd voelt het altijd weer als thuiskomen als ze vanaf de snelweg de lichtjes van Schiphol ziet opduiken. Naast haar werk als jurist is ze schrijver.

Emma

Emma Escalona liefs uit haarlemmermeer

Woont in Hoofddorp. Houdt van reizen, dansen en vindt het leuk om te schrijven.

Charissa

Charissa van der Giesen

Creative Content Creator. Reist graag af naar nieuwe landen, kan zich uren vermaken in de winkelstraat en heeft een passie voor social media.

Patrick

patrick liefs uit haarlemmermeer

Backoffice en webcare. Geboren in Amsterdam, maar woont al van kinds af aan in Hoofddorp. Vindt het een gemis dat veel bewoners en bezoekers uit de regio onbekend zijn met het aanbod van Haarlemmermeer. Tennist en speelt padel, gaat regelmatig naar concerten en luistert graag naar muziek.

Join us!

Wil je net als wij laten zien hoe leuk Haarlemmermeer is en heb je interesse om aan de slag te gaan als (gast)blogger of fotograaf? Neem contact op via het contactformulier of mail naar info@liefsuithaarlemmermeer.nl

We zijn altijd geïnteresseerd in samenwerkingen die nuttig zijn voor onze lezers. Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken met Liefs uit Haarlemmermeer. Kijk voor meer informatie op de pagina samenwerken.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?