Type en druk op Enter.

Eropuit met de kids – 30x doen in de zomervakantie 2024

Het is nu echt zover: zomervakantie! Dat betekent eropuit met de kinderen en daarvoor hoef je niet ver. We hebben de ultieme kidsproof lijst voor je samengesteld met 30+ tips. Niet alleen superhandig voor deze zomervakantie, maar ook voor studiedagen, de weekeinden en andere vakanties. Van actieve dagjes uit tot de beste kindvriendelijke restaurants. Deze lijst wil je zeker niet missen!

Fashion, home & gifts: wees welkom bij SPIJCK.

SPIJCK. is een vaste waarde geworden in het hart van Badhoevedorp. Het is bijna onmogelijk om hier met lege handen naar buiten te lopen. Bij deze conceptstore slaag je zeker voor de mooiste kleding, woonaccessoires, sieraden en een leuk cadeautje. Duurzaam en van goede kwaliteit. En niet onbelangrijk: hier krijg je service en persoonlijk advies. Nieuw is de exclusieve styling SPIJCK. Exclusief.

Ontdek de Kagerplassen

In het meest zuidelijke puntje van Haarlemmermeer ligt het pittoreske Buitenkaag. Het dorp ligt aan de Kagerplassen, een waterrijk gebied met vele eilandjes. Het landschap met prachtige luchten is schilderachtig mooi en voor watersporters een unieke belevenis. Er is voldoende ruimte voor zeilers, surfers, suppers, waterskiërs en motorboten. Je komt er vele polders en molens tegen en er is een verbinding naar de stad Leiden.