Type en druk op Enter.

Fietsen door Spaarnwoude

Spaarnwoude is een groen gebied dat grenst aan de Amsterdamse haven en dat zich uitstekend leent voor een mooie fietstocht. Je ziet hier niet alleen lepelaars, maar vaak ook ooievaars. Daarnaast is er veel geschiedenis te beleven die ouder is dan Haarlemmermeer. Wij deden de tour onder begeleiding van een gids en kijken terug op een tocht vol natuurbeleving en verhalen over vervlogen tijden. Een aanrader!

Ontdek ‘Velsen City’

In de gemeente Velsen liggen de dorpen Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis, IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid en Velserbroek zo dicht tegen elkaar aan dat het als een stad voelt. ‘Velsen ‘City’ dus. Brigitte van Velsen City Blog deelt haar tips.

Een dagje in Haarlem

Het is niet alleen een van de culinaire hoofdsteden, maar ook dé bloemenstad en een van de meest karakteristieke steden van Nederland. Haarlem City Blog houdt haar volgers via de website en social media dagelijks op de hoogte van alle nieuwe hotspots, events en nieuwtjes in Haarlem. Daarom geven ze je graag wat tips!

Liefs uit Zandvoort

Hoe fijn is het om het strand zo in de buurt te hebben. In Zandvoort vind je meer dan 35 strandtenten, heel veel leuke surfscholen en mooie plekjes om te overnachten. Waarom zou je nog een strandvakantie in het buitenland boeken als je Zandvoort naast de deur hebt? Kristel van Liefs uit Zandvoort deelt haar tips.
DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.