Type en druk op Enter.

Beers & Bites Tour: unieke biertour door Hoofddorp

Duyckercafe-hoofddorp

Een biertour door Hoofddorp centrum: 7 locaties, 7 proefglazen bier met bijpassend hapje. Op zondag 18 oktober organiseren The Beertenders en 7 Hoofddorpse horecagelegenheden de allereerste Beers & Bites Tour van Hoofddorp. Wij hebben alle locaties voor je op een rijtje gezet.

Unieke biertour door Hoofddorp

Hoe het werkt? Bij deze biertour door het centrum van Hoofddorp, krijg je bij elke deelnemende zaak een proefglas bier en een bijpassend hapje. Bier en eten: een ‘match made in heaven’.

PLEIN14

PLEIN14 is al jaren de grote speler als het aankomt op speciaalbier in Hoofddorp. Met meer dan 100 bieren en een flinke dosis aan bierkennis mag deze zaak niet aan deze tour ontbreken.

plein14 hoofddorp

Restaurant Elders

Restaurant Elders staat voor dineren en borrelen in een warme, ongedwongen sfeer. Zij hebben niet alleen een uitgebreide menukaart, maar ook een uitgebreid bierassortiment. Zo serveren zij klassieke, maar ook moderne bieren.

Proeflokaal de Polderboom

Proeflokaal de Polderboom is een plek van samenkomst. Met een gezellig (verwarmd) terras kun je er terecht voor een lekker hapje of voor een goed glas bier.

polderboom hoofddorp

Nozem

Nozem is een waardevolle toevoeging aan de line-up. Stijlvolle inrichting, knus dakterras, originele menukaart en een interessant bierassortiment.

The Market Club

Dit nieuwe restaurant is een waardevolle toevoeging aan de Hoofddorpse horeca. Een jong en ambitieus team serveert je verschillende ‘markthapjes’ uit de hele wereld. Uiteraard met één van hun vele bieren of een lekkere cocktail erbij.

the market club hoofddorp

l’Hirondelle

l’Hirondelle is al jaren een begrip in Hoofddorp. Sinds het restaurant van eigenaren is gewisseld besteden zij veel aandacht aan het serveren van hoogstaande gerechten. Qua bierassortiment serveren zij klassieke, gevestigde bieren.

Duyckercafé

Het café naast Poppodium Duycker heeft zich ontwikkeld tot een grote speler als het aankomt op bieren. Zo staan er niet alleen klassieke, maar ook funky buitenlandse bieren op de kaart. Dit assortiment in combinatie met een muzikale decoratie en inrichting, maakt het de perfecte plek voor de liefhebber van een relaxte sfeer. Zeker de moeite waard om daar een biertje te drinken!

Beers & Bites Tour Hoofddorp

Datum: zondag 18 oktober
Start: 13.00 uur
Eind: 16.30 uur
Prijs: 34,50 euro
Locatie: diverse locaties in Hoofddorp centrum

Het werkt als volgt:
Je koopt een kaartje voor één van de 7 locaties. Op deze locatie zal je de tour starten en de route aflopen op de verstrekte kaart. Wil je met je vrienden dezelfde route lopen? Spreek dus goed met ze af dat zij een kaartje kopen voor dezelfde startlocatie!
Per locatie zijn er 20 kaarten beschikbaar. Kijk hier voor de kaartverkoop.

Dit zijn de locaties

 

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?