Type en druk op Enter.

The Market Club: shared dining & drinks

the market club hoofddorp

Pizza Works aan de Kruisweg in Hoofddorp is een nieuwe weg ingeslagen. Waar voorheen de focus lag op pizza, bestaat de menukaart nu met name uit kleine gerechtjes die je met je tafelgenoten kunt delen. En bij een nieuw concept kan een nieuwe naam niet uitblijven. Wij namen een kijkje bij het vernieuwde shared dining restaurant The Market Club.

Nieuw concept

Van Pizza Works naar The Market Club. Van pizza naar shared dining. Waarom? Omdat ze meer doen dan alleen pizza’s en in combinatie met een nieuw jong managementteam ontstond al snel het idee voor een nieuw concept.

Shared dining

Met je tafel bestel je verschillende hapjes van de kaart die je vervolgens met z’n allen deelt. Perfect om te doen met vrienden of met je lief. Lekker overal een beetje van proeven. Zo gezellig! Trouwens ook dé oplossing als je het altijd lastig vindt om te kiezen wat je wilt eten, omdat alles er zo lekker uitziet.

Het shared dining menu van The Market Club bestaat uit kleine gerechtjes met invloeden uit verschillende landen. Er staat van alles op de kaart, bijvoorbeeld Irish stoof, Wonton fried camembert (onze favoriet), gamba’s en Oosters buikspek (ook een aanrader). Alles wordt door chefkok Mathijs en zijn keukenteam zelf gemaakt. Genoeg keuze uit vlees en vis, maar ook een aantal lekkere vega(n) gerechtjes. Buiten de kaart om is er een bite van de maand.

Pizza

De gerechtjes zijn medium sized en het advies is 2-3 gerechten per persoon. Afsluitend met een toetje moet voldoende zijn voor een avondje genieten. En de steengoede pizza’s? Geen paniek! Die zijn er nog steeds, maar de pizzakaart is wel iets ingekort. En afhalen? Dat kan ook nog steeds. Verder staat er een aantal pasta’s, sides en desserts op de kaart.

Informele sfeer

De sfeer bij The Market Club is informeel. Een tikje industrieel met een grote bar en verschillende hoge en lage, grote en kleine tafels. Er zijn totaal 140 plaatsen. Daarnaast is er een gezellige hoek met leren banken om een gezellig drankje (en hapje) te doen. Aan de voorkant is een klein terras.

Bier

Bij een nieuw menu horen ook nieuwe bieren en cocktails. Manager Chris adviseert je graag. Zo staan er bij elk gerechtje op de kaart een bier- of wijntip. Superhandig! Er zijn inmiddels 32 bieren op fles en standaard 4 wisselende bieren op de tap. Uit één van deze taps stroomt het bekende Peroni pils. Mede-eigenaar Rob heeft voor Jopen gewerkt, dus aan bierkennis geen gebrek.

Het nieuwe concept van The Market Club is wat ons betreft nu al geslaagd, omdat het het huidige horeca-aanbod in het centrum van Hoofddorp verrijkt. Waarom? Eerlijke gerechten tegen eerlijke prijzen en een leuke spot om te eten, maar ook om alleen een drankje te doen (met een hapje erbij). Wij zijn blij!

The Market Club – Bar & Bites

Kruisweg 995
2132 CE Hoofddorp
023-888 0750
www.themarketclub.nl
Facebook van The Market Club
Instagram van The Market Club

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag t/m zaterdag 16.00 – 00.30 uur
Zondag 17.00 – 22.00 uur
Maandag gesloten

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.