Type en druk op Enter.

Vintage shoppen – 8x de leukste adresjes in Haarlemmermeer

vintage shoppen hoofddorp

We love vintage! Uniek, duurzaam en betaalbaar…vintage shoppen is helemaal niet stoffig meer. Het is juist hartstikke populair! Of het nu gaat om meubels, accessoires of kleding: hoe leuk is het om voor weinig de leukste (unieke) tweedehands items te scoren. Je kunt gerust een dag schatzoeken in kringloopwinkels in Haarlemmermeer. Wij bezochten de leukste (en soms geheime) vintage adresjes en tippen ze hier voor je.

Kringloop ‘t Zwaantje – Zwaanshoek

Dit lijstje openen we met een van onze favorieten, en ook wel een beetje ons geheime adresje voor echt de mooiste vintage schatten. Enigszins verscholen in Zwaanshoek vind je deze grote loods waar van alles te vinden is. Kleding, huishoudelijke artikelen, maar ook meubels. Niets is geprijsd, bij de kassa maken ze een (vriendelijk) prijsje voor je!
meer info >

Snuffelmug – Heemstede

Deze kringloop biedt alles, maar vooral voor kleding kun je hier uren rondsnuffelen. Alles hangt hier keurig gesorteerd, van kleding tot schoenen en tassen. Maar ook is er een enorme ruimte met meubels, huishoud en boeken. Mocht je er geen genoeg van krijgen, ze hebben ook een filiaal in Haarlem.
meer info >

Terre des Hommes – Hoofddorp

Mocht je in het centrum van Hoofddorp zijn, loop dan even binnen bij Terre des Hommes. Een mooie winkel, gerund door hele vriendelijke dames. De spullen zijn met zorg uitgezocht, geselecteerd en gepresenteerd. Babyspullen, speelgoed, kleding en woonaccessoires. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel.
meer info >

De Meerwinkel – Hoofddorp

Ze noemen zich hét kringloopwarenhuis van Haarlemmermeer en dat klopt ook wel; een enorme winkel vol tweedehands spullen. Beneden vind je grote meubels, woonaccessoires, speelgoed en boeken. Boven kan je snuffelen tussen de kleding, schoenen, tassen en babybenodigdheden.
meer info > 

Rataplan – Hoofddorp

Dit is de nieuwste kringloopwinkel van Hoofddorp! Wij zijn al jaren fan van de winkels in Haarlem, maar vanaf nu kun je ook je hart ophalen in Hoofddorp voor de mooie tweedehands vondsten. Dit is kringloopshoppen op z’n leukst!
meer info >

RataPlan hoofddorp

The Vintage Store- Cruquius

De naam zegt het al een beetje. Voor echte vintage kledingvondsten moet je hier zijn. Ze hebben altijd een uitgebreide collectie vintage kleding vanuit o.a. Parijs, Londen en Amsterdam. Voor meubels, zowel oud als nieuw, kun je hier ook goed terecht. Neem de tijd, want je komt ogen tekort!
meer info >

Kringloopwinkel Zwaan – Nieuw-Vennep

Weer een van onze favorieten! Deze kringloop zit op het industrieterrein in Nieuw Vennep, en is dus wel een beetje een verborgen parel. Hier kun je uren rondsnuffelen. Vooral tussen al het servies, de boeken, schilderijen en alle accessoires. Ook is er een mooi gesorteerde speelgoedafdeling. Dacht je alles gezien te hebben? Via een tussendeur kom je in nog een hal, waar allerlei meubels staan!
meer info >

Dorcas – Aalsmeer

Twee enorme hallen, waar je gerust een dagdeel voor uit kan trekken. Deze winkel wordt gerund door vrijwilligers, met liefde wordt alles gesorteerd. Voor lage prijzen shop je hier van alles en de totale opbrengst gaat naar het goede doel!
meer info >

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.