Type en druk op Enter.

RataPlan Hoofddorp: vintage shoppen op z’n leukst

RataPlan hoofddorp

Wij zijn al jaren fan van de winkels in Haarlem, maar nu is er eindelijk ook één in Hoofddorp: RataPlan aan de Graftermeerstraat. 2.000m2 shopplezier, 2 verdiepingen, 7 dagen per week open, een breed assortiment én een koffiecorner. Wij namen een kijkje bij de nieuwste kringloopwinkel van Hoofddorp!

Je kunt hier je vintage hart ophalen. Wij, als kringloopliefhebbers, vinden het heerlijk om te struinen tussen de spulletjes om de mooiste vintage schatten te scoren.

Kringloopshoppen

De kans is groot dat je een mooie tweedehands vondst doet, want het assortiment is enorm. Van boeken tot (klein)meubelen en van curiosa tot speelgoed. Er is ook een hele grote kledingafdeling. De winkel is zeer netjes geordend. Niet onbelangrijk: de spullen zien er allemaal supergoed uit.

Hotspot vol snuisterijen

Het pand aan de Graftermeerstraat waarin kringloopwinkel RataPlan Hoofddorp gevestigd is, was tot voor kort een leegstaande bedrijfshal en is volledig verbouwd tot kringloop hotspot vol met snuisterijen.

Even pauzeren? Er is een koffiecorner waar je wat kunt drinken of een gebakje of broodje kunt eten. En hoe handig: er is een fietsenafdeling met fietsenmaker voor kleine reparaties.

Dit is kringloopshoppen op z’n leukst!

Op zoek naar nog meer kringloopavontuur? Wij delen onze leukste (en soms geheime) vintage adresjes van Hoofddorp en omgeving met je.

RataPlan Hoofddorp

Graftermeerstraat 46
2131 AC Hoofddorp
info@rataplan.nl
www.rataplan.nl
Facebook van Rataplan Hoofddorp

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Zondag: 12.00-17.00 uur

Dit is de locatie

 

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.