Type en druk op Enter.

Leuk volgens: Marja Ruigrok

In de rubriek ‘Leuk volgens’ vragen we een local wat zij zo leuk vinden aan Haarlemmermeer. Van tips voor de leukste adresjes tot leuke activiteiten. Dit keer: Marja Ruigrok, sinds 2019 wethouder van gemeente Haarlemmermeer. In die rol is ze verantwoordelijk voor Verkeer & Vervoer, Economische Zaken en Cultuur, Toerisme en Evenementenbeleid. De voormalig ondernemer is getrouwd en woont in Rijsenhout.

Maak kennis met Maatvast Haarlemmermeer: ontmoetingsactiviteiten voor iedereen

Maatvast is met haar 26 wijkcentra, dorpshuizen en jongerencentra in Haarlemmermeer altijd bij de inwoners in de buurt. De organisatie biedt samen met vrijwilligers en partners een breed scala aan activiteiten zoals buurtrestaurants, yoga, biljart of een muziekavond. Deze activiteiten zijn bedoeld voor iedereen, jong en oud. Maak kennis met Maatvast en ontdek wat zij te bieden hebben.

Vintage shoppen – 7x de leukste kringloopwinkels in en om Haarlemmermeer

Speuren naar pre-loved spullen is hot and happening. Of het nu gaat om meubels, accessoires of kleding: hoe leuk is het om voor weinig de leukste (unieke) tweedehands items te scoren. Je kunt gerust een dag schatzoeken in kringloopwinkels in en om Haarlemmermeer. Wij bezochten de leukste vintage adresjes en tippen ze hier voor je.

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.