Type en druk op Enter.

Eropuit met de kids – 30x doen in de zomervakantie 2024

Het is nu echt zover: zomervakantie! Dat betekent eropuit met de kinderen en daarvoor hoef je niet ver. We hebben de ultieme kidsproof lijst voor je samengesteld met 30+ tips. Niet alleen superhandig voor deze zomervakantie, maar ook voor studiedagen, de weekeinden en andere vakanties. Van actieve dagjes uit tot de beste kindvriendelijke restaurants. Deze lijst wil je zeker niet missen!

Energieloket Haarlemmermeer: jouw woning comfortabel en energiezuinig

Wil je jouw woning verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Energieloket Haarlemmermeer biedt de ondersteuning en informatie die je nodig hebt om stappen te zetten richting energiezuinig(er) wonen. Het loket organiseert webinars en informatiebijeenkomsten over onder andere warmtepompen, thuisaccu’s, zonnepanelen en subsidies. Ook is er een Rijdend Energieloket waar inwoners terecht kunnen voor persoonlijk (gratis) advies.

Eropuit met de kids – 15x doen in Haarlemmermeer in de meivakantie 2024

Meivakantie! Of ze nu één of twee weken vakantie hebben, het is tijd om lekker op pad te gaan met de kinderen. Zo middenin de lente is het heel fijn om vrij te zijn. Heb je nog geen plannen? In Haarlemmermeer is weer van alles te doen voor de kinderen en de hele familie. Wij verzamelden de leukste tips voor je, dus je hoeft niet langer na te denken. Veel plezier!