Type en druk op Enter.

Het 1e Liefs uit Haarlemmermeer magazine is uit

liefs uit haarlemmermeer magazine

Eind 2018 begon alles met een blog over leuke hotspots en events in Hoofddorp en omgeving. Dat bleek een schot in de roos, want blijkbaar misten meer mensen een centrale plek waar leuke tips te vinden waren. Omdat er niet alleen zoveel leuks over Hoofddorp te melden valt, werd het blog al snel uitgebreid naar Haarlemmermeer. Daar moest een nieuwe naam bij en zo ontstond Liefs uit Haarlemmermeer.

Dat het hier absoluut niet saai is en dat er genoeg te beleven valt, daar moeten we mensen nog wel eens van overtuigen. In de regio is zoveel leuks te zien en te doen en het wordt steeds leuker! Daar hebben we onze missie van gemaakt: we willen de leuke locaties en activiteiten van Haarlemmermeer meer bekendheid geven bij (nieuwe) bewoners en bezoekers.

Ontdekkingsgids

Het kriebelde al een tijdje en nu is het dan zover: een magazine. In het Liefs uit Haarlemmermeer magazine vind je een selectie van alles wat er te ontdekken is in Haarlemmermeer. Het geeft inspiratie voor het vinden van leuke locaties, informatie over de gemeente en haar kernen, activiteiten, routes, historie, tips, wetenswaardigheden en meer. Het is een echte ontdekkingsgids van dingen waar wij enthousiast van worden.

Ontdek Haarlemmermeer

Dus fiets langs de verhalenpalen, bezoek één van de 31 kernen van Haarlemmermeer, laat je verrassen door het ‘kasteel’ van de polder, bekijk alles anders vanaf het water, drink koffie op één van de leuke terrassen, shop till you drop of ga eropuit met het gezin…ontdek zelf hoe leuk Haarlemmermeer is!

Haal het magazine gratis op

Het Liefs uit Haarlemmermeer magazine kun je – zolang de voorraad strekt – gratis ophalen bij onze adverteerders en geselecteerde verspreidpunten in en om Haarlemmermeer zoals boekhandels, accommodaties, winkels, horeca, benzinestations en onze adverteerders. Maar je vindt het magazine ook bij bijvoorbeeld kappers, bibliotheken en op leestafels. Bekijk hier het overzicht van de adressen waar je het magazine gratis op kunt halen.

Gratis online lezen

Lees hier de online versie van het allereerste Liefs uit Haarlemmermeer magazine.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?


Tip ons!

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.