Type en druk op Enter.

Naar de film in Haarlemmermeer – 4x bioscopen op een rij

bioscopen haarlemmermeer

Een filmpje pakken blijft leuk om te doen. In Hoofddorp is Kinepolis de grootste en bekendste voor een lekker avondje naar de film, maar wist je dat Badhoevedorp tegenwoordig ook een bioscoop heeft? En wat dacht je van alternatieve locaties als Filmhuis Nieuw-Vennep en Het Oude Raadhuis? Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar je in Haarlemmermeer naar de bioscoop kunt, wat waar draait en hoe de sfeer is.

Kinepolis Hoofddorp

Kinepolis Hoofddorp is de grootste bioscoop in de omgeving met maar liefst acht zalen in diverse groottes. In deze bioscoop in Hoofddorp centrum zie je de laatste topfilms en ook veel kinderfilms. De zalen zijn allemaal fijn met goede stoelen, veel beenruimte en goed uitzicht op het scherm. In alle zalen is ook een twin seats rij. Er worden regelmatig Ladies Nights en andere events georganiseerd. Er zijn twee bar gedeeltes waar je voor de film of in de pauze een drankje of iets te snacken kunt halen. Kinderen kunnen in een speciaal filmboekje sparen voor een cadeautje.
Wil je wat eten of drinken voor of na de film? PLEIN14, Duycker Café en Woodstone zijn allemaal op loopafstand.
Raadhuisplein 12
2132 TZ Hoofddorp
Website Kinepolis Hoofddorp >

Kinepolis hoofddorp

Corendon Cinema

In het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp zit sinds begin 2019 een bioscoopzaal. Deze kleinschalige bioscoop in het Plaza gebouw heeft een knusse retro uitstraling. In de zaal worden nieuwe bioscoopfilms gedraaid, waaronder ook kinderfilms. De zaal is niet zo groot, de stoelen zijn prima met genoeg beenruimte en elke stoel heeft een eigen tafeltje. Bij de Cinema Bar in de zaal kun je wat te drinken en te snacken scoren. Extra leuk is dat je kunt sparen voor een gratis bioscoopkaartje (vraag naar de stempelkaart!). Als bioscoopbezoeker parkeer je 4 uur gratis op het grote parkeerterrein.
Pak na de film zeker even de lift naar de 9e etage en doe een drankje in de SKYBAR747, waar je vanaf het dakterras kunt genieten van een panoramisch uitzicht.
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp
Website Corendon Cinema >

Het Oude Raadhuis

Het Oude Raadhuis is onderdeel van De Meerse, dus naast films ook muziek en theater op deze mooie plek middenin het centrum van Hoofddorp. Er heerst een intieme sfeer en het monumentale gebouw (1867) is echt prachtig. Hier draait iedere zondagavond in de kleine sfeervolle zaal een echte kwaliteitsfilm. Kaskrakers, maar ook klassiekers en films uit het filmhuis circuit. Er is een café voor een hapje en een drankje. De toegangsprijs is inclusief drankje.
Iets eten of drinken voor of na de film? Het gezellige De Polderboom (eveneens gevestigd in een prachtige historische pand) ligt schuin tegenover Het Oude Raadhuis.
Hoofdweg 675 (Westzijde)
2131 BC Hoofddorp
Website De Meerse >

Filmhuis Pier K

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is onderdeel van Het Cultuurgebouw. Elke vrijdagavond kun je hier een bijzondere film zien in allerlei genres. De filmprogrammering sluit zoveel mogelijk aan bij de activiteiten van Pier K. Het gebouw is modern, de sfeer alternatief. De stoelen zijn wat hard, dus een pauze is geen overbodige luxe bij een film die wat langer duurt. De toegangsprijs is inclusief drankje. Elke laatste vrijdag van de maand wordt de filmavond afgesloten met live muziek in het Pier Kafé. Met de stempelkaart kun je sparen voor een gratis filmvoorstelling.
Harmonieplein 2
2151 AL Nieuw-Vennep
Website van Filmhuis Pier K >

filmhuis pier k nieuw vennep

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.