Type en druk op Enter.

Dé Flessenzaak: dé zaak voor wijn, bier en gedistilleerd

Dé Flessenzaak floriande hoofddorp

In oktober 2019 vond Stefan Wegbrands de perfecte plek om zijn grote wens te vervullen: een eigen drankenspeciaalzaak. In mei 2020 opende Dé Flessenzaak zijn deuren aan het Genderenplein in Winkelcentrum Floriande in Hoofddorp. De zaak staat voor kwaliteit en heeft een ruim assortiment wijn, bier en gedistilleerd.

Twintig jaar geleden begon Stefan zijn carrière in de retail in Egmond aan Zee. Na een aantal tussenstappen als bedrijfsleider en winkelmanager bij Gall & Gall en Albert Heijn, kwam de wens van een eigen winkel. Na een zoektocht van vier jaar, waarin Stefan naast zijn werk de opleiding tot vinoloog deed, kwam in oktober 2019 het perfecte pand voorbij en in mei 2020 opende Dé Flessenzaak in Winkelcentrum Floriande.

Flessenwinkel

Uiteindelijk ging Dé Flessenzaak middenin de coronacrisis open. Toch heeft dat de zaak niet in de weg gezeten; het is vanaf de eerste dag een succes. De naam is trouwens afkomstig van de kinderen van Stefan; papa heeft een flessenwinkel.

Kwaliteit

Het assortiment is ruim en uitgebalanceerd: fijne wijnen, een wisselend assortiment speciaalbieren en veel keuze in gedistilleerde dranken. Dé Flessenzaak heeft een hoog serviceniveau en iedere klant krijgt dan ook de volle aandacht. Het prijsniveau is goed en met nieuwe dingen wil Stefan zijn klanten blijven verrassen. Zo worden er o.a. proeverijen georganiseerd.

Je kunt hier ook terecht voor een leuk cadeaupakket of een mooi relatiegeschenk. De drankenspeciaalzaak is 6 dagen per week geopend. Geen tijd om naar de winkel te komen? Dé Flessenzaak heeft ook een webshop.

Dé Flessenzaak

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag, woensdag & zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 20.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.