Type en druk op Enter.

Black Friday Shopping Night Hoofddorp

shoppen hoofddorp

Vrijdag 29 november is het Black Friday…de uitverkoop der uitverkopen! In Hoofddorp centrum kun je extra lang van de kortingen profiteren, want de winkels zijn op Black Friday tot maar liefst 23.00 uur open! Shoppen voor gevorderden dus tijdens de Black Friday Shopping Night in Hoofddorp Winkelstad.

Het is de derde keer dat er in Hoofddorp een Black Friday Shopping Night wordt georganiseerd. Bijna alle winkels doen mee. Je kunt extra lang shoppen tot 23.00 uur!

 

Niet alleen vliegen de kortingen je om de oren…in het hele centrum is er muziek en entertainment. Er is een live optreden van zangeres Maan (Winkelcentrum Vier Meren, 22.00 uur), er zijn DJ’s, straattheater, lichtacts, een fotobooth en een inpakservice. Om 18.30 uur opent een swingende percussieband de avond en dat zorgt voor een extra energieboost (zodat je nog meer kunt shoppen!).

Maar ook in de winkels zelf is het feest. Van hapjes en drankjes tot dj’s en mooie deals. En heb je dorst of trek gekregen van het shoppen, bezoek dan één van de gezellige horecazaken in het centrum, zoals Plein14, Proeflokaal de Polderboom of haal een heerlijke verse friet bij het Hoofddorpsch Friethuys.

Shop till you drop!

Black Friday Shopping Night

Hoofddorp centrum
Vrijdag 29 november
18.30 tot 23.00 uur

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.