Type en druk op Enter.

Skyline van Haarlemmermeer

NEDFAB skyline van haarlemmermeer

Als je aan Haarlemmermeer denkt, dan schieten je waarschijnlijk wel een paar beelden te binnen. Typische Haarlemmermeerse iconen die je hart sneller doen kloppen, die je van verre ziet en waar je trots op bent. Deze iconen komen samen in een skyline van Haarlemmermeer gemaakt van MDF. Wij zijn verliefd!

Een creatieve Haarlemmermeerse ondernemer in Nieuw-Vennep droomde over een skyline waar zowel oude als nieuwe iconen samen zouden komen. Achter de tekentafel werd er een mooi ontwerp gemaakt dat resulteerde in een prachtige skyline!

Haarlemmermeerse iconen

De skyline van Haarlemmermeer bestaat uit een aantal herkenbare iconen in de regio zoals: de Witte Kerk in Nieuw-Vennep, het ‘Mannetje van Hoofddorp’, Gemaal De Cruquius, verkeerstorens Schiphol, Calatravabrug, Gemaal Hoofdweg Oost, Margaretha’s Hoeve en Korenmolen De Eersteling.

NEDFAB skyline van haarlemmermeer

Lokaal initiatief

De decoratie is gemaakt van 6mm zwart MDF en wordt ook daadwerkelijk in Haarlemmermeer geproduceerd. De decoratie kan worden opgehangen, maar ook neergezet d.m.v. de houdertjes die je erbij krijgt.

Je kunt kiezen uit 2 afmetingen: 120×28 cm of 60×16 cm. Heb je een wand die een speciale afmeting vraagt, dan kun je op aanvraag precies die afmeting bestellen die jij nodig hebt.

Wil je ook zo’n skyline van Haarlemmermeer? Bestel eenvoudig via de webshop van NEDFAB.

NEDFAB

Robert en Rick Peters
06-15623960
info@nedfab.nl
Website van NEDFAB
Instagram van NEDFAB
Facebook van NEDFAB

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.