Type en druk op Enter.

Rivièra Maison Hoofddorp: grootste flagshipstore van Nederland

Riviera Maison Hoofddorp

Aan het Marktplein in Hoofddorp centrum vind je in een groot pand met een prachtige glazen pui de grootste Rivièra Maison flagshipstore van Nederland. Deze fraaie interieurwinkel heeft een oppervlakte van maar liefst 1.250 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Hier wordt de gehele collectie verkocht en dat maakt hebberig.

Rivièra Maison stijl

Wie kent Rivièra Maison niet. Het woonmerk, begonnen als bloemenwinkel aan de Amsterdamse Overtoom, timmert al vele decennia succesvol aan de weg in binnen- en buitenland. Inmiddels is de herkenbare Rivièra Maison stijl een begrip. Toch weten ze elk seizoen te verrassen met nieuwe collecties; van luxe en stoer tot klassiek en tijdloos. Alle meubels en accessoires worden geheel in eigen huis ontwikkeld. Elk product is uniek, omdat het met de hand wordt vervaardigd.

Riviera Maison Hoofddorp

Grootste van Nederland

Sinds 2012 is deze flagshipstore gevestigd in Hoofddorp. In 2019 is de winkel uitgebreid van 900 m2 naar 1.250 m2 en is daarmee tot de dag van vandaag de grootste Rivièra Maison winkel van Nederland. En dat gewoon in Hoofddorp! Je vindt er verdeeld over twee verdiepingen verschillende stijlkamers en thema’s vol inspiratie.

Riviera Maison Hoofddorp

Interieuradvies op maat

Advies nodig met zoveel keuze? In het Hoofddorpse filiaal vind je ook een Interior Design Studio. Je krijgt hier gratis en geheel vrijblijvend interieuradvies op maat: van advies over meubelkeuze tot een heel interieurplan.

Riviera Maison Hoofddorp

Themacollectie

Eén van de nieuwste themacollecties, Desert Secrets, springt er wat ons betreft uit. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Van hout en aardewerk tot zeegras en linnen. Je waant je in een luxe lodge te midden van de woestijn in Arizona. Dat wil je toch?!

Riviera Maison Hoofddorp

Long Island

Wist je trouwens dat Restaurant Long Island in Hoofddorp geheel is ingericht door Rivièra Maison? 

Rivièra Maison Hoofddorp

Marktplein 27
2132 DA Hoofddorp
023-3034691
whoo@riviera-maison.nl
Website van Rivièra Maison
Instagram van Rivièra Maison

Openingstijden

Maandag: 12.00-18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 10.00-18.00 uur
Vrijdag 10.00-21.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Zondag 12.00-17.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.