Type en druk op Enter.

Vorkje prikken bij… Restaurant Lieveling

Lieveling hoofddorp

Uit eten gaan, wij houden ervan! In de serie ‘Vorkje prikken bij’ proeven wij bij restaurants in Haarlemmermeer die zijn aangesloten bij RestaurantKaart. Met deze kaart krijg je namelijk maar liefst 50% korting op je foodrekening voor jou en je tafelgenoot. Zo vaak je wilt en à la carte. Dat is nog eens leuk uit eten gaan! Dit keer proeven we bij Restaurant Lieveling in Hoofddorp.

Lieveling-hoofddorp

Genieten aan de Toolenburger Plas

Zodra je de locatie nadert valt het sierlijke pand met opmerkelijke hoeken direct op; het heeft de vorm van een vlinder. En dat is niet zo gek, want het restaurant dankt zijn naam aan de nachtvlinder Lieveling.

Restaurant Lieveling is bijzonder mooi gelegen aan de Toolenburger Plas. Binnen kun je terecht op de begane grond of op de vide en buiten is een heerlijk terras aan het water waar je de hele dag kunt genieten van de zon. En vergeet het uitzicht over de plas niet! Vooral in de avond is dat prachtig met een mooie zonsondergang over het water.

Lieveling-hoofddorp
lieveling hoofddorp

Veelzijdig restaurant

Het restaurant is veelzijdig; het is 365 dagen per jaar open vanaf 10 uur en je kunt hier terecht voor koffie met iets lekkers, lunch, borrel en diner. In de RestaurantKaart app kun je zien wanneer je bij Lieveling terecht kunt met jouw RestaurantKaart.

Het menu is al even veelzijdig. Het is hier ook zeer hondvriendelijk. Het restaurant is eenvoudig te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Trouwplannen? Restaurant Lieveling in Hoofddorp is een officiële trouwlocatie.

lieveling hoofddorp

Smakelijk eten

Tijdens ons diner kozen we als voorgerecht de rundercarpaccio (met mosterd-dille mayonaise, oude kaas, een Leids kaaskroketje en geroosterde tuinbonen) en de crostini met in knoflook gebakken paddestoelen en gepocheerd ei. De gerechten worden heel mooi opgediend en smaken heerlijk. De porties zijn royaal en al redelijk voldaan begonnen we aan het hoofdgerecht: de wildstoof met paddenstoelen (een echte aanrader en supermooi geserveerd in een broodbol) en de schelvisfilet met een beurre blanc van daslook. Dit laatste gerecht was de ‘vers gevangen’ en varieert per dag. Beide hoofdgerechten werden geserveerd met (wederom royale porties) verse friet. Afsluiten doen we met koffie in plaats van een nagerecht, maar op de menukaart staan genoeg heerlijke toetjes.

lieveling hoofddorp
lieveling hoofddorp

Lievelingsrestaurant

Onze portemonnee vindt op deze manier uit eten gaan ook geen straf. Van het totaalbedrag van € 89,05 betaalden we uiteindelijk dankzij RestaurantKaart nog maar € 57,81 voor twee personen. Dat is nog eens een mooie prijs voor een heerlijke avond uitgebreid tafelen met speciaalbiertjes en koffie erbij. Pas maar op, want voor je het weet is dit jouw lievelingsrestaurant!

Lieveling hoofddorp

Over Restaurantkaart

Met RestaurantKaart ontvang je 50% korting op je foodrekening voor jou en je tafelgenoot. Zo vaak je maar wilt! Je bekijkt het restaurantaanbod in de handige RestaurantKaart app en je reserveert je tafeltje in de app. Er geldt geen speciaal menu, je bestelt gewoon à la carte. Er zijn heel veel restaurants aangesloten en je kunt de kaart gebruiken voor lunch en diner. In het restaurant toon je bij het afrekenen jouw digitale kaart via de RestaurantKaart app en de korting wordt verrekend. Wist je trouwens dat de RestaurantKaart de eerste maand altijd gratis is? Daarna kost hij slechts € 6,99 per maand (maar die heb je er dus zo uit).

Restaurant Lieveling

Redenburgsingel 110 (aan de Toolenburger Plas)
2135 AC Hoofddorp
023-5556080
Website Restaurant Lieveling >
Facebook Restaurant Lieveling >
Instagram Restaurant Lieveling >

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Bekijk in de RestaurantKaart app op welke dagen je hier terecht kunt met jouw RestaurantKaart.

Dit is een sponsored story.

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.