Type en druk op Enter.

3x de lekkerste pannenkoeken restaurants

pannenkoeken hoofddorp

Pannenkoeken…wie houdt er niet van. Jong en oud, iedereen vindt een pannenkoek op zijn tijd lekker. Krijg je er ook trek van? Je kunt natuurlijk zelf thuis aan de slag gaan om zo’n heerlijke Hollandse traktatie te maken, maar waar eet je nou de lekkerste pannenkoeken in Haarlemmermeer? Wij hebben een aantal leuke plekken voor je op een rijtje gezet.

Pannenkoeken Paviljoen – Cruquius

Aan de rand van natuurgebied Groene Weelde vind je dit gezellige pannenkoekenrestaurant. Hier mag je je eigen pannenkoek zelf zo lekker maken als je wilt met slagroom, chocolade, gekleurde hagelslag of ander lekkers. Of kies voor een knuffelpannenkoek of een prinsessenpannenkoek. Liever geen pannenkoek? Op de menukaart staan ook maaltijdsalades en diverse vlees- en visgerechten. Bij dit kindvriendelijke restaurant kunnen de kids heerlijk buiten spelen op de schommels, klimrekken en trampolines, maar er is ook een binnenspeelruimte. Ideaal bij slechter weer dus. Tip: maak eerst een lekkere boswandeling en rust hier uit met een heerlijke hap.

Meer info over Pannenkoeken Paviljoen >

pannenkoeken paviljoen hoofddorp

 

Venneper Lodge – Nieuw-Vennep

Deze houten lodge ligt aan de rand van bosgebied Venneperhout. Met indoor speelparadijs (en bioscoop!) en een buiten speeltuin waar de kids zich kunnen uitleven. Binnen is het relaxt genieten en de pannenkoeken zijn hier werkelijk verrukkelijk! Van een klassieke pannenkoek (met stroop, kaas, spek, suiker of banaan…jammie!) tot een oer-Hollandse pannenkoek in een nieuw jasje, met leuke namen zoals ‘De aanhouder wint’, ‘Iets voor zoete koek slikken’ en ‘Vooruit met de geit’. Naast pannenkoeken staan ook salades en vis- en vleesgerechten op de menukaart van Venneper Lodge. Voor de kinderen is er een speciale kinderkaart met cadeautjes. Tip: voor jarige kids organiseren ze een pannenkoekenfeest waarbij je zelf je pannenkoek mag versieren.

Meer info over Venneper Lodge >

Venneper Lodge pannenkoeken hoofddorp

Het Speelkasteel – Hoofddorp

Een pannenkoekenrestaurant én een in- en outdoor speelparadijs van maar liefst 7.000 m2. Dat is Het Speelkasteel, gelegen aan de Hoofdweg in Hoofddorp. Terwijl de kinderen (tot ongeveer 12 jaar) aan het spelen zijn, zit jij lekker rustig in het restaurant (met free wifi en leestafel!) of op het zonnige terras. Vanuit het restaurant heb je goed overzicht over je spelende kiddos. Sluit de dag af met een overheerlijke pannenkoek, zoals een ‘Dappere Ridder’ of een ‘Machtig Zwaard’. Er staan ook maaltijdsalades, saté, hamburger en andere snacks op de menukaart. Uit eten met kinderen was nog nooit zo leuk!

Meer info over Het Speelkasteel >

speelkasteel hoofddorp

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.