The Florian Hoofddorp: eten in een Dutch Design Hotel

Dutch Design Hotel The Florian bevindt zich in een gerenoveerd kantoorpand uit de jaren 90. In 2021 werd dit gebouw grondig opgeknapt. Het hotel biedt meer dan alleen een plek om te slapen. In het atrium vind je een restaurant/bar waar iedereen, ook als je geen hotelgast bent, welkom is. De bescheiden menukaart biedt voor ieder wat wils.
In 2021 opende The Florian aan de Kruisweg in Hoofddorp haar deuren. Het Dutch Design Hotel onderging een transformatie van een groot kantoorpand uit de jaren 90 naar een fantastisch hotel met 250 kamers. De architectuur is geïnspireerd op de vroegere luxe van de Amsterdamse School en Frank Lloyd Wright.
Vanuit de entree loop je een licht en levendig atrium in, het hart van het gebouw. In het midden van het atrium prijkt een spiraalvormige trap die naar de twee verdiepingen en de hotelkamers leidt.
In het atrium bevindt zich een restaurant/bar. Het restaurant is niet alleen toegankelijk voor hotelgasten, maar voor iedereen die wil ‘Dineren met Florian’. Hier kun je lokale producten verwachten met seizoensgebonden smaken en internationale invloeden. Je kunt hier genieten van lunch en diner. De kaart is klein, maar biedt voor ieder wat wils (ook vegetarisch).
Vanuit het restaurant heb je zicht op de open keuken. Er zijn diverse knusse zithoeken of geniet van een drankje aan de bar.
Kruisweg 609
2132 NA Hoofddorp
023-210 0125
info@dinewithflorian.com
Website van The Florian >
The Florian is van maandag t/m vrijdag geopend voor lunch en diner. De lunch is van 12.00-14.00 uur en het diner wordt geserveerd van 17.30-21.00 uur.
Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!
Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>
Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?
Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren. Lees hier de privacyverklaring.