Type en druk op Enter.

ILSE Hoofddorp: ultieme walk-in closet

ilse fashion hoofddorp

Zodra je een voet over de drempel zet, zie en voel je dat alles klopt: welkom bij ILSE Hoofddorp! De fashion store van Ilse Honkoop heeft een mooie mix van high-end damesmerken. De store bestaat dit jaar alweer 5 jaar. Deze one-of-a-kind winkel is absoluut een must-visit!

Fashionista

Dat high-end fashion niet automatisch formeel of klassiek is, bewijst de collectie van ILSE Hoofddorp. Herkenbaar en niet te moeilijk. Het is een mix van lief en stoer met een voorkeur voor sneakers. Naast goede basics, bestaat de collectie uit items die stijlvol en clean zijn, maar er zijn zeker ook uitgesproken items te vinden. De echte fashionista vindt hier wat ze zoekt, maar ook de hardwerkende vrouw kan hier terecht.

Ilse Hoofddorp

De stijl van ILSE

De naam van de winkel refereert aan de eigen naam van Ilse en dat is niet voor niets. De stijl van Ilse Honkoop is de stijl van ILSE Hoofddorp. Ilse blijft bij wat ze zelf leuk vindt en dat is dan ook wat ze inkoopt. Merken (o.a. Ba&sh, Closed, Drykorn en Set) worden zorgvuldig uitgekozen en er is altijd ruimte voor nieuwe leuke brands. Easy-going, kwalitatief, uniek en niet teveel tierelantijnen. Je koopt hier geen merk, je koopt een ‘ILSE’.

Naast kleding verkoopt ILSE ook schoenen (van sneakers tot hakken), tassen, sieraden, handzeepjes en geurkaarsen.

Rustig shoppen

Parkeer je auto (gratis) voor de deur en neem rustig en uitgebreid de tijd om – onder genot van een koffietje of wijntje – te shoppen. Indien gewenst word je voorzien van eerlijk en persoonlijk stylingadvies. Alleen even kijken? Ook geen probleem. Man meenemen? Die kan gezellig plaats nemen aan de bar. En als je al de deur uit loopt, dan sta je met een smile buiten!

Ervaar het zelf. We zijn ervan overtuigd dat je met een tas van ILSE de deur uit loopt!

ILSE Hoofddorp

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.