Type en druk op Enter.

Lokaal, leuk en lekker: Haarlemmermeers kerstpakket

haarlemmermeers kerstpakket

Bakkerij Dijkzeul (Vijfhuizen), Patisserie Rogier (Hoofddorp) en Liefs uit Haarlemmermeer slaan de handen ineen: je kunt dit jaar een echt Haarlemmermeers kerstpakket bestellen. Een X-mas box uit Haarlemmermeer met originele producten zoals roomboterkoekjes met iconen uit de regio, chocolade met de skyline van Haarlemmermeer en Haarlemmermeer thee. Leuk en lekker!

Het Haarlemmermeerse kerstpakket is leuk om cadeau te geven aan jouw personeel als bedankje of verras je relaties met een uniek geschenk. Je kunt ook nog een MeerPas, de lokale cadeaukaart van Haarlemmermeer, extra aan het pakket toevoegen als je wilt. De boxen zijn vanaf nu te bestellen en ze worden vanaf half december bezorgd. Zelf afhalen kan ook.

Lokale producten

Het pakket is gevuld met lekkere en leuke lokale producten van lokale ondernemers. Dit zit er in:

haarlemmermeertjes patisserie rogier

Haarlemmermeertjes koekjes

De enige echte Haarlemmermeerse koekjes. Heerlijke en speciale roomboter koekjes met zes verschillende iconen uit de regio. Met liefde gemaakt door Patisserie Rogier.

haarlemmermeers kerstpakket

Haarlemmermeer chocolade

Een echte door Bakkerij Dijkzeul zelfgemaakte Haarlemmermeerse chocolade reep. Keuze uit melk of puur. De reep is voorzien van een speciale feestdagen wikkel.

haarlemmermeer thee

Thee geïnspireerd op het verhaal van Haarlemmermeer. Proef de smaak van de polder in deze met zorg samengestelde biologische zwarte thee.

Haarlemmermeer draagtas

Een unieke draagtas met lange hengsels. Met unieke handgetekende iconen van Haarlemmermeer.

haarlemmermeers kerstpakket

Het pakket wordt naast bovenstaande gevuld met het nieuwste Liefs uit Haarlemmermeer magazine (najaar/winter 2023), een thee-ei en een exclusief kaartje met de skyline van Haarlemmermeer.

meerpas Haarlemmermeerse cadeaukaart

Voeg een extraatje toe aan je kerstpakket met de MeerPas, dé lokale cadeaukaart voor heel Haarlemmermeer. Het bedrag bepaal je zelf (vanaf 10 euro).

Let op: het bedrag van de MeerPas komt dus bovenop de prijs van het kerstpakket.

Je kunt het pakket bestellen voor € 24,95 incl. BTW. De minimale afname is 10 stuks. De pakketten kunnen vanaf half december worden bezorgd in Haarlemmermeer (kosten hiervoor zijn € 11,95 incl. BTW) of gratis worden afgehaald in Hoofddorp bij Patisserie Rogier of in Vijfhuizen bij Bakkerij Dijkzeul. Vul onderstaand formulier in om te bestellen. Plaats je bestelling voor 1 december.

Heb je een vraag of speciale wensen? Mail ons: info@liefsuithaarlemmermer.nl

Let op: tenzij anders aangegeven ontvang je 50/50 melk/puur chocolade repen.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?