samenwerken hoofddorp cityblog

Wat leuk dat je interesse hebt om samen te werken met Liefs uit Haarlemmermeer!

Liefs uit Haarlemmermeer is een online cityguide met inspirerende blogs voor zowel bewoners als bezoekers van Haarlemmermeer. Op het blog vind je alles over eten & drinken, shoppen, uitgaan, lifestyle, kids en events. Altijd persoonlijk en up-to-date. Op Liefs uit Haarlemmermeer worden, samen met enthousiaste (gast)bloggers, wekelijks tips gegeven over de nieuwste hotspots en leukste events in Haarlemmermeer.

Doelgroep en bereik

We bereiken mannen en vrouwen (30/70), voornamelijk tussen de 25 en 49 jaar.

Hoofddorp.cityblog.nl heeft maandelijks 6.000 bezoekers.
Facebook: 1.009 volgers / Instagram: 1.307 volgers.
(meting april 2020)

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken met Liefs uit Haarlemmermeer. Omdat we onze content graag persoonlijk en uniek willen houden, gaan we alleen samenwerkingen aan die onze lezers ten goede komen en die bij Liefs uit Haarlemmermeer passen. We vertellen je hieronder graag meer.

Sponsored story

Een sponsored story is een blog op Liefs uit Haarlemmermeer in samenwerking met een adverteerder. Het onderwerp is altijd in overleg. De content is eerlijk en in onze eigen tone of voice geschreven. Foto’s bij de blog worden door ons gemaakt; op verzoek kunnen we (rechtenvrije) foto’s van de adverteerder gebruiken.

Natuurlijk wordt de blog SEO-geoptimaliseerd, waardoor de kans groot is dat de blog hoog scoort in Google. Door de koppeling met andere artikelen op basis van tags, blijft het artikel naar voren komen bij blogs met vergelijkbare content. Een sponsored story blijft op de website staan.

Met een sponsored story creëer je meer zichtbaarheid voor jouw merk en het geeft lezers een goede reden je website of evenement te bezoeken. Soms leidt een sponsored story niet direct tot conversie, zoals een aankoop of het maken van een afspraak. Het is een positieve review die het verschil kan maken waarom klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent. Zo is de content niet alleen interessant op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn.

Om lezers naar jouw blog te trekken, plaatsen we deze standaard door naar onze socials (Facebook en Instagram). Wanneer je de blog onder je eigen volgers op social media deelt, zal dit het effect versterken. Een sponsored story wordt ook gedeeld in de nieuwsbrief van Liefs uit Haarlemmermeer.

Hieronder vind je voorbeelden van een sponsored story:
> Wellness salon WiggleToes & more
> Studio Nine Pilates
> Een ritje op de Elliptigo met Bike Anders

Banner

Een maand lang onder de aandacht met een banner op de gehele website. Een echte spotlight positie. De banner kunnen wij opmaken of mag worden aangeleverd.

Liefs uit Haarlemmermeer marketingpakket

Naast onze blog helpen we ook bedrijven met hun online marketing. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Fotografie

Foto’s bij een sponsored story worden door ons gemaakt. Op onze foto’s berust copyright en zijn uitsluitend en alleen bedoeld voor bij de blog. Wil je de foto’s gebruiken voor jouw eigen website of andere doeleinden, neem dan contact met ons op.

Heb je professionele foto’s nodig voor bijvoorbeeld jouw website of social media kanalen? We helpen je graag! Vraag naar de mogelijkheden.

Andere verzoeken

Wil je een product onder de aandacht brengen, heb je een idee voor een win-actie of heb je andere verzoeken dan die hierboven staan? We horen graag van je!

Tarieven en contact

Een samenwerking is afhankelijk van jouw wensen en verwachtingen en daarom maken we graag een voorstel op maat. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of mail naar hoofddorp@cityblog.nl

Testimonials

‘Met Daniëlle van Hoofddorp City Blog is het fijn samenwerken. Ze is creatief en levert mooie foto’s. Mij heeft het veel nieuwe inzichten opgeleverd  en ik heb eindelijk eens duidelijke uitleg over social media gekregen. Het resultaat (foto’s en blog) mag er zijn! Zo blij mee!’ – Iris (WiggleToes & More)

‘Superblij met het resultaat en de aanmeldingen stromen binnen! Volgens mij doet de blog zijn werk.’ – Nienke (Studio Nine Pilates)

Tot ziens op Liefs uit Haarlemmermeer!

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving.


Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?