5x de leukste tips voor Vaderdag

vaderdag hoofddorp

Zondag 21 juni is het Vaderdag! Heb jij de leukste, liefste of stoerste vader van Nederland? Dan is dit dé dag om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten. Heb je geen idee wat je moet geven of wat je moet gaan doen? Wij hebben de 5 leukste tips voor je op een rijtje gezet.

Vaderdag BBQ

Op Landgoed de Olmenhorst organiseren ze op zondag 21 juni de Vaderdag Barbecue. Het materiaal, het eten en natuurlijk de drank wordt geregeld, papa regelt het vuur. Door de landgoed koks zijn verschillende barbecue pakketten samengesteld (ook vegetarisch en voor kinderen is er een aangepast barbecue menu). Vooraf reserveren.

Olmenhorst Lisserbroek

Ontbijt op bed

Verras jouw vader met een heerlijk ontbijt op bed. Brasserie Het Gemaal heeft voor alle stoere papa’s een Vaderdag ontbijtbox samengesteld. Met o.a. broodjes, yoghurt, verse aardbeien, een eitje en ook een 0.0 biertje ontbreekt niet. Bestel voor vrijdag 19 juni 12.00 uur als je jouw vader met zo’n ontbijtje wilt verrassen.

Chillen bij Papa’s Beach House

Waar kun je toepasselijker Vaderdag vieren dan bij Papa’s Beach House. Bij mooi weer heerlijk chillen met de voetjes in het zand en een lekker drankje (ze hebben zelfs hun eigen bier: Papa’s Beach House IPA), ga lunchen of geniet van een 3-gangen diner. Vooraf even reserveren.

Papa's beach house

Brunch

Verwen je vader met een Vaderdag brunch van Restaurant Lieveling. De brunch wordt bij jouw vader op zondag 21 juni thuisbezorgd. Heerlijke broodjes, croissantjes en meer én inclusief servies. Telefonisch te bestellen of via Whatsapp.

Cadeautjes

IXIXI Hoofddorp ligt weer vol leuke cadeautjes voor Vaderdag. Verras je vader met een leuk kaartje, een accessoire voor de BBQ of een grappig boekje. Keuze genoeg!

ixixi hoofddorp vaderdag

Wat ga jij geven voor Vaderdag?

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?