Type en druk op Enter.

Gezellig shoppen bij Maison Sauvage

maison sauvage hoofddorp

Sinds september 2018 zit er een mode snoepwinkel in het centrum van Hoofddorp: Maison Sauvage. Deze winkel met roze muren en goudkleurige toonbank wordt gerund door twee superleuke meiden: Thyrza en Claudia. Dat het concept aanslaat, blijkt wel uit het succes dat de dames met hun fashion store hebben.

maison sauvage hoofddorp

Boutique voor iedereen

Deze gezellige boutique zit in de overdekte passage tussen het Polderplein en de Kruisweg. Door de uitstraling van de winkel denk je in eerste instantie misschien dat alleen jonge meiden hier kunnen slagen, maar dat is zeker niet het geval. Je vindt er gekke, jonge, stoere items, aangevuld met mooie basics voor iedereen. Flared broeken, fijne leopard printjes, heerlijke vesten, leuke jurkjes, maar ook accessoires, schoenen, tassen en lifestyle items. Moeders en dochters, jong en oud, iedereen kan hier terecht. En heel fijn: alles is enorm betaalbaar.

maison sauvage hoofddorp

Thyrza en Claudia

De twee partners in crime kennen elkaar via de man van Thyrza; hij is de beste vriend van Claudia. Of Claudia is de beste vriendin van de man van Thyrza. Wat je wilt. Hoewel ze al langere tijd getrouwd is, kent Thyrza Claudia nog niet eens zo heel lang. Maar ze wisten één ding zeker: ze wilden deze uitdaging samen aan gaan. Het gevoel was meteen goed.

Zonder eigen ervaring in ondernemerschap, maar beiden met een achtergrond in mode (Claudia in een winkel en Thyrza verkocht aan winkels) en een ijzersterk geloof in elkaars kwaliteiten. Over de locatie hoefden ze niet lang na te denken en ook de naam was snel gekozen. Mocht je denken dat er een diepe gedachtengang achter de naam zit…ze vonden het gewoon een leuke naam en het past goed.

maison sauvage hoofddorp

Maison Sauvage op Instagram

Ze lijken in veel dingen op elkaar (er wordt vaak gevraagd of ze zussen zijn), maar in de belangrijke dingen lijken ze absoluut niet. Claudia houdt zich vooral bezig met de inrichting van de winkel, de etalage en social media. Thyrza doet alle saaie dingen (haar eigen woorden!) zoals administratie en dingen regelen. Met beiden hun eigen kracht vullen ze elkaar heel goed aan.

De dames zijn heel actief op Instagram en met name hun Instagram Stories zijn hilarisch. Die moet je écht checken. Ben je ‘s morgens chagrijnig van de plooien in je gezicht, dan word je instant happy van hun onderscheidende filmpjes. Je kunt zien dat ze er zelf ook heel veel lol in hebben; het plezier straalt er vanaf. Ze laten regelmatig zien hoe je dingen op verschillende manieren kunt stylen, zodat je er alle kanten mee op kunt, maar ook dat één item geschikt kan zijn voor jong én oud.

Iedere week nieuwe items

Iedere week gaan ze op inkoop (iedere week nieuwe items!!). Er wordt in kleine hoeveelheden ingekocht, dus je ziet niet gelijk de halve stad in dezelfde kleding. In de kledingkeuze gaan ze zeker niet voor standaard, maar wel altijd met de gedachte dat het voor jong en oud te dragen is. Denk aan merken als Loavies, Ambika en Azuka. ‘Het is wie wij zijn, de stijl van Thyrza en Claudia’, zegt Claudia. ‘We hebben weinig discussie over de keuzes die we maken, of het nou gaat over inkoop of iets in de winkel; er is altijd een middenweg’, vervolgt ze. ‘Behalve over de stofzuiger!!’, merkt Thyrza op. ‘Daar hebben we aardige discussie over gehad, haha!’.

Selfie spot

En hoe leuk: er is een selfie spot in de winkel. Zo kun je je nieuwe outfit meteen vastleggen en delen.

Tip: Maison Sauvage Hoofddorp werkt met een stempelkaart: bij elke 10 euro krijg je een stempel en bij een volle spaarkaart krijg je 25 euro korting (bij besteding vanaf 40 euro).

Wij worden blij van deze winkel! En jij zeker ook! Happy shopping!

Maison Sauvage

Grand Passage Kruisweg 650
2132 CJ Hoofddorp
Instagram Maison Sauvage >

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 10.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 11.00 – 19.30 uur
Zaterdag: 12.00 – 17.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.