Type en druk op Enter.

Boekhandel Stevens: bij elk boek een goed gevoel cadeau

Boekhandel Stevens Hoofddorp

Je zou denken dat iedereen Boekhandel Stevens wel kent, want dit boekwalhalla zit al 30 jaar in Hoofddorp centrum, waarvan 20 jaar op de huidige plek vlakbij het Polderplein. Mochten er toch mensen zijn die echt geen idee hebben: dit is de leukste boekwinkel van Hoofddorp en omstreken.

Toenmalige eigenaar Paul Stevens vestigde zich 30 jaar geleden in Hoofddorp centrum. Toen hij 10 jaar geleden met pensioen ging, namen medewerkers Lisa en Erik de boekhandel over. De naam is altijd gebleven. Logisch, want Boekhandel Stevens is een begrip in de wijde omgeving.

Ambassadeurs van het lezen

Dat mensen steeds minder de tijd nemen om te lezen, vinden eigenaren Lisa en Erik jammer. Met lezen verbreed je je horizon en het is heerlijk om weg te duiken in mooie verhalen. Als ambassadeurs van het lezen doen de boekverkopers er alles aan om lezen weer aantrekkelijk te maken.

Naast boeken lezen praten ze bij Boekhandel Stevens ook graag over gelezen boeken. Daarom zijn ze een vrijblijvende leesclub gestart. Wil je meepraten over een gekozen boek? Dan meld je je aan en praat je gezellig mee. Zonder verdere verplichtingen. Leuk toch?!

Boekhandel Stevens Hoofddorp

Gratis goed gevoel

Wat Boekhandel Stevens zo bijzonder maakt? De eigenaren pakken het net even anders aan. Naast de enorme keuze (er is een voorraad van 15.000 boeken) en het goede advies dat je krijgt, willen ze de persoonlijkste boekhandel van Nederland zijn. Een clubje waar je bij wilt horen. Je voelt je er thuis en je bent er onder gelijkgestemden. Als je een boek aanschaft, krijg je er een goed gevoel bij cadeau. Helemaal gratis.

Via hun social media kanalen en de evenementen die ze organiseren willen ze jong en oud datzelfde goede gevoel geven en aan het lachen maken. Met 50 kinderen overnachten in de winkel, een verhalenwedstrijd op wc-papier in corona-tijd, ontbijten met 100 vrouwen ter ere van een nieuw Zeven Zussen-boek…niets is te gek.

Boekhandel Stevens Hoofddorp

Libris boekhandel

Boekhandel Stevens is lid van Libris. Natuurlijk is er niets lekkerders dan struinen tussen de boeken, maar als je dan toch online wilt bestellen, doe dit dan ook bij een échte boekhandel. De prijs van boeken is immers overal hetzelfde . 

Via de website van Boekhandel Stevens kun je boeken online bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. Voor 23.00 uur besteld is meestal de volgende dag al in huis. Verzending boven 15 euro is bovendien helemaal gratis. Kijk niet verbaasd op als Lisa of Erik je bestelling persoonlijk bij je thuis komt brengen. Dit zorgt zeker voor een verrassingseffect.

Boekhandel Stevens Hoofddorp

Cadeaushop

Van kinderboeken tot romans en van reisboeken tot kookboeken, je vindt het hier allemaal. Naast boeken verkoopt Boekhandel Stevens ook afwisselend andere artikelen. Dingen waar ze zelf blij van worden en die ze leuk vinden. Van jurkjes tot muziekdoosjes. Alles om de winkel leuker te maken. 

VVV Hoofddorp

Boekhandel Stevens is tevens VVV informatiepunt. Je kunt hier o.a. plattegronden, routes en allerlei VVV-bonnen verkrijgen. 

Deze snoepwinkel aan boeken doneert trouwens van elk verkocht boek 1 euro aan Zorgboerderij Hoeve de Vogel Elisabeth in Nieuw-Vennep. Helden!

Fotocredits header: Just Justa

Boekhandel Stevens

Nieuweweg 63
2132 CM Hoofddorp
023-5640905
info@boekhandelstevens.nl
Website van Boekhandel Stevens
Facebook van Boekhandel Stevens
Instagram van Boekhandel Stevens

Openingstijden

Maandag: 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.