Type en druk op Enter.

(Gast)bloggers gezocht!

Bij Liefs uit Haarlemmermeer willen we laten zien dat Haarlemmermeer helemaal niet saai is en dat er in (nog) heel veel te ontdekken valt. Daarom delen we de leukste locaties en activiteiten van Haarlemmermeer met onze lezers. Om te zorgen voor regelmaat en kwaliteit kunnen we wel wat hulp gebruiken. Wil jij een steentje bijdragen aan Liefs uit Haarlemmermeer?

Enthousiaste locals die net als wij willen laten zien hoe leuk Haarlemmermeer is, zijn altijd welkom. Of dat nu met een eenmalige bijdrage is of op structurele basis. Heb jij een passie voor schrijven en/of fotografie en lijkt het je leuk om content te maken op het gebied van eten en drinken, lifestyle, events, kids en/of uitgaan in Haarlemmermeer? Word dan (gast)blogger! Heb je een eigen blog en wil je een artikel aanleveren? Ben je fotograaf?  Wij bieden jou graag een podium.

Eenmalige blog

Heb je bijvoorbeeld zelf een blog met een link naar Haarlemmermeer en wil je graag eenmalig een artikel aanleveren? Dat kan! We bespreken samen het onderwerp dat uiteraard bij Liefs uit Haarlemmermeer moet passen en om te voorkomen dat er bijvoorbeeld al eerder over is geschreven. In de blog komt een korte biografie en natuurlijk een linkje naar jouw website. Vanzelfsprekend moet het originele, door jou geschreven content zijn en niet gekopieerd van andere sites (ook niet van je eigen site).

Structurele blogger

Ben je een schrijver, woon je in Haarlemmermeer, wil je net als wij laten zien dat er in Haarlemmermeer genoeg te beleven valt en wil je op structurele basis een bijdrage leveren? Dan nodigen we je graag uit om te schrijven voor Liefs uit Haarlemmermeer!

We bespreken samen de onderwerpen. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over de hotspots in Haarlemmermeer, leuke evenementen die je hebt bijgewoond of je kunt plekjes delen die toeristen (nog) niet kennen. Wij redigeren alle teksten voor publicatie. We bieden super veel flexibiliteit en je bent nergens toe verplicht.

Wat we kunnen bieden:
> je krijgt een eigen auteurspagina met link naar je website. Deze auteurspagina kun je bijvoorbeeld delen op LinkedIn
> je doet ervaring op met schrijven en krijgt de kans om je CV uit te breiden
> toename van het verkeer naar je eigen website

Fotografen

Ben je fotograaf en vind je het leuk om je foto’s op de website van Liefs uit Haarlemmermeer en/of onze social media kanalen te delen? Ook dat kan! Uiteraard met fotocredits.

Heb je een ander voorstel? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Bedrijven

Bedrijven verwijzen we graag naar de samenwerken pagina.

Interesse?

Neem contact op via het contactformulier of mail naar info@liefsuithaarlemmermeer.nl

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.