Type en druk op Enter.

De leukste uittips voor oktober

uittips oktober hoofddorp

En dan is het alweer oktober! Hallo herfst! Er is weer genoeg leuks te doen in Haarlemmermeer deze maand. Van lekker dansen op classics tot een bier pubquiz en van Halloween tot snuffelmarkt. Check onze tips voor oktober en het wordt zeker een topmaand!

T/M 27 OKTOBER: ZELFPLUK @ DE OLMENHORST
Half september zijn de boomgaarden op De Olmenhorst weer open gegaan voor publiek en kun je zelf appels plukken. Soms kun je in de weekenden ook peren plukken. Leuk om te doen met het hele gezin.
Locatie: Landgoed de Olmenhorst – Lisserbroek
Tijden: elke woensdag 13.00-17.00 uur, elke zaterdag en zondag 10.00-17.00 uur (in de herfstvakantie dagelijks)
Kosten: 2,25 euro per kilo
MEER INFO >

5 OKTOBER: KEEP THE FIRE BURNING XXL EDITION
Lekker ouderwets dansen! De oudere jeugd (30+) kan zijn hart ophalen. Van discoclassics tot houseclassics, ze komen allemaal voorbij tijdens het gezelligste dansfeest van de Haarlemmermeer. Dit keer gehouden in Duycker en de passage van het Cultuurgebouw in maar liefst drie area’s!
Locatie: Cultuurgebouw Hoofddorp
Tijd: 21.00-03.00 uur
Toegang: 20 euro
MEER INFO & KAARTEN >

5 OKTOBER: ROLLERDISCO
Show je beste roller moves en dans er helemaal op los tijdens de Rollerdisco. Goed voorbereid de dansvloer op? Doe dan mee aan de workshop. Er is ook een mogelijkheid om skates te huren. Kinderen kunnen overdag gezellig naar Skate Disco for Kids.
Locatie: De Meerse kleine zaal – Hoofddorp
Tijd: 19.30-20.30 uur (workshop) en vanaf 20.30 uur aanvang Rollerdisco
Toegang: 7,50 euro (12,50 euro incl. workshop)
MEER INFO & KAARTEN >

5 OKTOBER: AMSTERDAMSE AVOND
Zin in een Amsterdamse Avond met Jordaanse gezelligheid? Dat kan natuurlijk alleen maar bij De Polderboom. Met optredens van o.a. Dennis van Veen en Rachel Kramer. Lekker meezingen!
Locatie: Proeflokaal de Polderboom – Hoofddorp
Tijd: 22.00 tot 01.00 uur
Toegang is gratis
FACEBOOK-EVENT >

12 OKTOBER: HEEMSTEEDSE BOSFAIR
Een sfeervolle bosfair in het decor van het Groenendaalse Bos. Met lekker veel kraampjes, eten en drinken en ook aan de kids is gedacht. Leuk voor de hele familie.
Locatie: Groenendaalse Bos – Heemstede
Tijd: 11.00-17.00 uur
Toegang is gratis
FACEBOOK-EVENT >

12-13 OKTOBER: HOPPIG HOOFDDORP HERFSTEDITIE
Hét festival voor de bierliefhebbers onder ons. Met deze herfsteditie meer dan 50 Nederlandse speciaalbieren, masterclasses, foodtrucks en live muziek. Voor kinderen is er een kidscorner. Toegang is gratis, maar wil je proeven? Voor 10 euro koop je een startpakket. Je krijgt dan 3 munten en 1 glas om te laten vullen. Geen alcohol of gewoon even wat anders? Er is ook een BOB-Bar.
Locatie: Landgoed Kleine Vennep (Park21)
Tijd: 13.00 – 23.00 uur (zaterdag) & 12.00 – 20.00 uur (zondag)
Toegang is gratis (om te proeven koop je een startpakket)

MEER INFO >

17-19 OKTOBER: IN DE WOLKEN FESTIVAL
Zwanger of net een baby? Dan wil je het In de wolken Festival niet missen. Je kunt shoppen bij meer dan 100 toffe shops en merken met de leukste producten en diensten voor jouw kindje, er zijn workshops en masterclasses en is er een adviesplein waar je alles kunt vragen. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen met muziek van singer-songwriters, zijn er heerlijke foodtrucks en plof even neer in de verschillende zithoeken en gooi de beentjes omhoog.
Locatie: Expo Haarlemmermeer
Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur
Toegang: 15,95 euro, kinderen t/m 3 jaar gratis, kinderen vanaf 4 jaar 7,50 euro
MEER INFO >

19 OKTOBER: TINO MARTIN IN CONCERT
Ben je liefhebber van het Nederlandstalige lied? Dan is dit zeker wat voor jou. Niet alleen Tino Martin treedt op, maar ook Saskia Soulful, Quincy en DJ Will-I-Am. Dat wordt een gezellig Hollands feestje!
Locatie: Novotel – Hoofddorp
Tijd: 21.00-02.00 uur
Toegang: 27,50 euro (ex. fee)
FACEBOOK-EVENT >

19 OKTOBER: THEATER: MIJN MAN BEGRIJPT ME NIET
Zin in een leuke avond uit met vriendinnen? Dan wil je deze hilarische komedie niet missen. Het gaat over drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Bomvol vrouwen-onder-elkaar-grappen. Met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess.
Locatie: Theater De Meerse – Hoofddorp
Tijd: 20.15 uur
Toegang: 24 euro incl. drankje
MEER INFO & KAARTEN >

19-27 OKTOBER: HERFSTVAKANTIE
Van 19 tot en met 27 oktober is het herfstvakantie. Tijd om leuke dingen te doen met de kids. Er zijn weer genoeg leuke dingen om te doen in Haarlemmermeer tijdens de herfstvakantie. We hebben de leukste herfstvakantie uitjes voor je op een rijtje gezet.

23 OKTOBER: BIER PUBQUIZ
Weet jij alles over bier of wil je meer leren over bier? Doe dan mee met de bier pubquiz in Duyckercafé. De biersommeliers van The Beertenders testen jouw kennis en beantwoorden alle vragen die je nog hebt over bier. Uiteraard wordt er tijdens deze quiz ook bier geproefd. Een goede voorbereiding is het halve werk: dit zijn de beste plekken om speciaalbier te drinken in Hoofddorp.
Locatie: Duyckercafé – Hoofddorp
Tijd: 20.00-23.00 uur
Toegang: 11,50 euro per team van max. 4 personen (18+)
MEER INFO & KAARTEN >

26 OKTOBER: HALLOWEEN-EVENT
Niet schrikken…in oktober is het Halloween. Hoofddorp Winkelstad pakt uit met een waar Halloween-event voor de kids met een Griezelbus, meet & greets met o.a. Dolfje Weerwolfje en een optocht door het centrum.
Locatie: div. locaties in Hoofddorp centrum
Tijd: 12.00-16.00 uur
Toegang is gratis
MEER INFO >

27 OKTOBER: SNUFFELMARKT
Fan van spulletjes uit grootmoederstijd, curiosa, boeken, platen en zolderopruimingen? Kom dan lekker struinen langs de vele kramen van deze grote en gezellige snuffelmarkt. Na het slenteren kun je bijkomen op het gezellige terras.
Locatie: Expo Haarlemmermeer
Tijd: 09.00-16.30 uur
Toegang: 4,50 euro
MEER INFO >

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.