Type en druk op Enter.

De leukste uittips voor november

uittips-november-hoofddorp

Hallo november! De nieuwe maand is aangebroken en dat betekent nieuwe uittips. Er zijn weer allemaal leuke dingen te doen in Haarlemmermeer. Van de intocht van Sinterklaas tot Black Friday Shopping Night. Wij hebben de leukste uitjes voor november voor je op een rijtje gezet. Veel plezier!

T/M 12 JANUARI: HOOFDDORP ON ICE
De overdekte schaatsbaan is terug op het Raadhuisplein! Schaatsliefhebbers kunnen 10 weken lang los op de baan van echt ijs. Het nieuwe Hoofddorp On Ice is leuk om te bezoeken met het hele gezin: jij lekker borrelen, de kids gezellig schaatsen en daarna samen een hapje eten in het pop-up restaurant. Op vrijdag 8 november is de officiële opening van Hoofddorp On Ice met Trafassi-Man als hoofdact (ja die van ‘Kleine wasjes, grote wasjes…’).
Locatie: Raadhuisplein – Hoofddorp
Tijd: di-vrij: 12.00-23.00 uur, weekend & kerstvakantie: 10.00-23.00 uur
Toegang: 6 euro voor 2 uur schaatsen (incl. schaatshuur)
meer info >

9 NOVEMBER: WE LOVE 90’S XL
Dat wordt voetjes van de vloer, want de hele avond wordt er dance- en popmuziek uit de jaren 90 gedraaid. DJ Mental Theo komt draaien er er is een live optreden van T-Spoon (van de megahit Sex On The Beach). We love the nineties!
Locatie: VanZantenhal, Nieuw-Vennep
Tijd: 21.00-02.00 uur
Toegang: vanaf 17 euro (ex. servicekosten)
meer info >

11 NOVEMBER: COMEDY TRAIN ON TOUR
Stand-up comedy zoals stand-up comedy bedoeld is. Messcherp en overrompelend, dat is ‘Comedytrain on tour’. Een mix van gevestigde namen en aanstormend talent. Een avond waarbij de grappen je om de oren vliegen.
Locatie: Theater De Meerse, Hoofddorp
Tijd: 20.15 uur
Toegang: 22 euro incl. drankje
meer info >

17 NOVEMBER: SINTERKLAAS INTOCHT HOOFDDORP
Hij komt, hij komt! Zondag 17 november is het zover. Traditiegetrouw vaart de goedheiligman via de Hoofdvaart bij Hotel de Beurs het centrum binnen. Met aansluitend een podiumprogramma op het Raadhuisplein, een optocht door het centrum en de feestelijke intocht eindigt bij Hoofddorp on Ice.
Locatie: Hoofddorp centrum
Tijd: 11.30-16.00 uur
Toegang is gratis
meer info >

sinterklaasintocht hoofddorp

23 NOVEMBER: KEEP THE FIRE BURNING VINYL EDITION
Lekker ouderwets dansen zoals vroeger! Van discoclassics tot houseclassics, ze komen allemaal voorbij tijdens het gezelligste dansfeest van de Haarlemmermeer. Dit keer gehouden in SKWA in twee area’s!
Locatie: Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Hoofddorp
Tijd: 21.00-03.00 uur
Toegang: 15 euro (ex. servicekosten)
meer info >

23 EN 24 NOVEMBER: BRIGHT DAY
Bright Day is het grootste techfestival van Nederland. Test de nieuwste gadgets, ontmoet de modernste robots en ontdek innovaties op het gebied van o.a. mobile en smart home. Voor kinderen zijn er allerlei workshops.
Locatie: Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
Tijd: 09.00-23.00 uur (zaterdag) & 09.00-18.00 uur (zondag)
Toegang: 20,95 euro (kids) & 30,95 euro (volwassenen) per flight
meer info >

29 NOVEMBER: BLACK FRIDAY SHOPPING NIGHT HOOFDDORP
Vrijdag 29 november is het Black Friday…de uitverkoop der uitverkopen! In Hoofddorp centrum kun je extra lang profiteren van kortingen, want de winkels zijn op Black Friday tot maar liefst 23.00 uur open! In het hele centrum is er muziek en entertainment en als klap op de vuurpijl is er om 22.00 uur een optreden van Maan.
Locatie: Hoofddorp centrum
Tijd: 18.30-23.00 uur
Toegang is gratis
meer info >

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.