Type en druk op Enter.

De leukste uittips voor juli

uittips juli hoofddorp

De zomer is nu echt van start en dat betekent veel zomerse tips! Zon, zee en strand…we hebben het allemaal in de maand juli in Haarlemmermeer. Beleef komende maand de leukste uitjes, culinaire en muzikale feestjes. Laten we hopen op veel warme en lange zomeravonden om lekker buiten te genieten. We hebben de leukste dingen om te doen in juli in Hoofddorp & omgeving voor je op een rijtje gezet!

5, 6 & 7 juli: Haarlemmermeer Culinair

Proeven, beleven en genieten…heerlijk eten en drinken onder het genot van live muziek. Met niet alleen lokale restaurants, maar je vindt ook foodtrucks op dit culinaire feestje in het centrum van Hoofddorp. De kids kunnen terecht in het Speelkasteel Kinderdorp.

Locatie: Raadhuisplein – Hoofddorp
Tijd: 16.00 – 23.00 uur (vrijdag), 14.00 – 23.00 uur (zaterdag) & 14.00 – 22.00 uur (zondag)
Toegang is gratis
FACEBOOK-EVENT>

5 t/m 28 juli: Dorpsstrand Vijfhuizen

Een mix van lekker weer, voetjes in het zand, achtergrondmuziekje, foodtrucks, barretje en gezelligheid. Elke vrijdag, zaterdag en zondag in juli is dit pop-up strand geopend. Er wordt ook een beachvolleybaltoernooi gehouden. Van jong tot oud, er is voor ieder wat wils.

Locatie: Vijfhuizen (tussen TVV en DSOV)
Tijd: 16.00 – 23.00 uur (vrijdag, zaterdag & zondag)
Toegang is gratis
FACEBOOK-EVENT>

6 juli: Sing-a-long rond het kampvuur

Stel je eens voor… de geur van kampvuur, zand tussen je tenen, een zeebriesje door je haar, langzaam dovend zonlicht, een lekker drankje…kom dan zaterdag 6 juli naar Sing-a-long around the Campfire bij Strandplaats Nederzandt. Zing gezellig mee, dans of luister gewoon naar live gespeelde oude en nieuwe nummers.

Locatie: Strandplaats Nederzandt – Noordwijk (Langevelderslag)
Tijd: 16.00 – 22.00 uur
Toegang is gratis
FACEBOOK-EVENT>

6 & 7 juli: Hoppig Bierfestival & pop-up camping

Hét festival voor de bierliefhebbers onder ons. Met deze zomereditie meer dan 50 Nederlandse speciaalbieren, foodtrucks, live muziek én een biercamping. Voor kinderen is er een kidscorner. Toegang is gratis, maar wil je proeven? Voor 10 euro koop je een startpakket. Je krijgt dan 3 munten en 1 glas om te laten vullen. De pop-up camping (5 t/m 7 juli) is los van het festival te boeken.

Locatie: Landgoed Kleine Vennep (Park21)
Tijd: 14.00 – 23.00 uur (zaterdag) & 12.00 – 20.00 uur (zondag)
Toegang is gratis (om te proeven koop je een startpakket)
FACEBOOK-EVENT>

7 juli: Kaags Muziekfestival

Kaag-eiland is sowieso al een bijzondere locatie, maar op zondag 7 juli is het hele eiland podium voor muziek, food & drinks. Alle restaurants op en rond Kaag-eiland zorgen voor live muziek op hun terrassen en zelfs over het water klinkt muziek. Neem het pontje (1 euro) of kom met je eigen boot en ervaar dit unieke festival.

Locatie: Kaag-eiland – Kaag
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Toegang is gratis
FACEBOOK-EVENT>

7, 14, 21 & 28 juli: Sunday Sessions @ the beach

Geniet van een chill-out Sunday tijdens Sunday Sessions bij Papa’s Beach House. Vanaf 16.00 uur organiseert Papa’s een jamsessie op het strand met een Duycker artiest. Proef ondertussen één van de heerlijke specials van de Big Green Egg. Wel even reserveren.

Locatie: Papa’s Beach House
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Prijs: 18,95 euro
MEER INFO & RESERVEREN>

12 juli t/m 31 augustus: Doorzomeren @ Duycker Café

Je kunt doorzomeren in het Duyckercafé met thema-avonden, game nights en livemuziek. Zo is er bijvoorbeeld op zaterdag 27 juli retro game night, waarbij het café helemaal vol staat met oude gameconsoles (nintendo, gameboys, gamecubes enz.) waar iedereen lekker ouderwets op kan gamen. Superleuk toch?!

Locatie: Duycker Café – Hoofddorp
Tijd: check de website
Toegang: check de website
MEER INFO>

13 juli: Kortebaandraverij

Dit evenement is inmiddels niet meer weg te denken uit het centrum van Hoofddorp en is meer dan alleen een afvalrace van 24 paarden. Er is een geweldig horeca-aanbod, muziek en vooral heel veel gezelligheid.

Locatie: Kruisweg – Hoofddorp (finish bij Hotel De Beurs)
Tijd: 12.30 – 18.00 uur
Toegang is gratis
MEER INFO>

14 juli: Heerlijk Hoofddorp

Geniet van een culinaire route langs 10 restaurants in het centrum van Hoofddorp waar je door een ieder verrast wordt met een hapje en bijpassend glaasje wijn. O.a. PLEIN14 en Proeflokaal de Polderboom doen mee.

Locatie: diverse locaties centrum Hoofddorp
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Kaarten: 47,50 euro
FACEBOOK-EVENT>

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.