Type en druk op Enter.

De leukste uittips voor augustus

uittips augustus hoofddorp

Augustus = komkommertijd? Echt niet! In Haarlemmermeer hoef je je in augustus niet te vervelen. Deze maand kunnen festivalliefhebbers hun hart ophalen. Festivals als Mysteryland en Dance Valley staan voor de deur. En wat dacht je van het bezoeken van de dahliavelden? Of een avond burgers & bier? We hebben de leukste uittips voor je op een rij gezet. Enjoy!

DIV. DATA IN AUGUSTUS: BEZOEK DE DAHLIAVELDEN
In een groep van max. 12-15 personen bezoek je prachtige dahliavelden nabij Keukenhof. Je krijgt uitleg over het groeien en bloeien van de bollen en bloemen en er is volop tijd om foto’s te maken in het veld. Leuk om familiekiekjes te maken! Er zijn ook verschillende leuke accessoires en rekwisieten beschikbaar, zoals manden, gieters, klompen enz.
Locatie: FAM Flowerfarm – Noordwijkerhout
Bezoek de website voor beschikbare bezoekdata
Kosten: 40 euro p.p.

MEER INFO >

1 t/m 31 AUGUSTUS: DOORZOMEREN @ DUYCKERCAFE
Je kunt doorzomeren in het Duyckercafé met thema-avonden, game nights en livemuziek. Zo is er bijvoorbeeld vrijdag 16 augustus spelletjesavond (denk aan sjoelbakken, ganzenborden, speelkaarten enz.) en op zaterdag 24 augustus Bacardi cocktail avond.
Locatie: Duyckercafé – Hoofddorp
Tijd: 20.00 – 02.00 uur
Toegang: check de website

MEER INFO >

4, 11 & 18 AUGUSTUS: SUNDAY SESSIONS @ THE BEACH
Geniet van een chill-out Sunday tijdens Sunday Sessions bij Papa’s Beach House. Vanaf 16.00 uur organiseert Papa’s een jamsessie op het strand met een Duycker artiest. Proef ondertussen één van de heerlijke specials van de Big Green Egg. Wel even reserveren.
Locatie: Papa’s Beach House
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Prijs: 18,95 euro
MEER INFO & RESERVEREN >

Papas-beach-house-hoofddorp

10 AUGUSTUS: DANCE VALLEY FESTIVAL
Op de 25e editie van dit langstlopende dance festival van Nederland vind je een grote variatie in dancemuziekstijlen. Op het Spaarnwoude-terrein staan een tiental circustenten en een paar grote podia in de open lucht, verspreid over verschillende area’s. Met dit jaar grote namen als David Guetta, Fedde le Grand en Kris Kross Amsterdam.
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Kaarten: check de website
MEER INFO >

11 AUGUSTUS: DUTCH VALLEY FESTIVAL
Voor ieder wat wils op deze gezelligste muzikale kermis van Nederland. Van pop tot dance en van rock tot Nederlandstalige muziek. Dit jaar groter dan ooit met o.a. Davina Michelle, Nielson en Lil Kleine. Dat wordt een gezellig feestje in recreatiegebied Spaarnwoude.
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude
Tijd: 13.00 tot 23.00 uur
Kaarten: check de website

MEER INFO >

21 AUGUSTUS: BRUTE BIERDINER
Brute Burgers en The Beertenders bundelen hun krachten: Het Brute Bierdiner. Geniet deze avond van burgers en bites van Brute Burgers (o.a. ribs, fries, burgers, wings en sweets) met de zorgvuldig samengestelde bierselectie van biersommelier Itamar Vos van The Beertenders.
Letterlijk bij elke bite van deze avond zal een bijpassende slok geserveerd worden. Reserveren = verplicht.
Locatie: Brute Burgers – Hoofddorp
Tijd: 18.30 – 22.00 uur
Prijs: 37,50 euro
MEER INFO & RESERVEREN >

24 & 25 AUGUSTUS: MYSTERLAND

Wie kent Mysteryland niet. Waar het bij de meeste festivals alleen om de muziek gaat, gaat het hier om het complete plaatje: interactieve kunst, theater, film, geweldige shows, de enorme stagesen natuurlijk de verbluffende vuurwerkshow. Mysteryland is hét multi-genre elektronische muziekfestival op het voormalige Floriadeterrein. Op vrijdag 23 augustus is er een exclusieve line-up voor campinggasten.
Locatie: Floriadeterrein – Hoofddorp
Tijd: 11.00 – 23.00 uur (zaterdag) & 12.00 – 23.00 uur (zondag)
Kaarten: check de website
MEER INFO & KAARTEN >

mysteryland

31 AUGUSTUS: WOOFERLAND
Ouderwets feesten
, dat is Wooferland. De beste houseclassics en nieuw dit jaar is een disco en funk area. Vijf area’s met de beste classics, markt, food en meer op het Houtrak terrein in Halfweg.
Locatie: Houtrak terrein – Halfweg
Tijd: 12.00 – 23.00 uur
Kaarten: check de website
MEER INFO & KAARTEN >

Deze tips kunnen de hele zomer:
>> Koffie drinken in Hoofddorp – De leukste plekken op een rij >
>> 10x fijnste terrassen aan het water >
>> 3x lekkerste ijs in Hoofddorp >
>> Wat te doen in Haarlemmermeer op een hete dag? 7x tips voor verkoeling >

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.