Type en druk op Enter.

WiggleToes Wellness: alle aandacht voor jou

wiggletoes aloe vera hoofddorp

Gezichts- en lichaamsbehandelingen met gebruik van vers Aloë Vera blad en massages speciaal gericht op het dieper gelegen bindweefsel in het hele lichaam. Je snapt dat ik nieuwsgierig werd toen wellness salon WiggleToes Wellness een uitnodiging stuurde voor een kennismaking. Eigenaresse Iris Kooij vertelt wat je bij WiggleToes Wellness kunt verwachten en natuurlijk wilde ik het zelf ook ervaren.

Bij WiggleToes Wellness kun je terecht voor professionele (medische) pedicures, gezichtsbehandelingen, ontspannings- en therapeutische massages. Eigenaresse van WiggleToes Wellness is Iris Kooij, een dame met passie voor het vak en altijd up-to-date kennis. De naam WiggleToes dankt ze aan haar vader en doet haar aan haar jeugd denken.

Eigen salon

Iris heeft een financieringsachtergrond en geeft bijna haar hele leven al massages. Omdat ze geen voldoening meer uit haar werk haalde, startte ze in 2015 WiggleToes Wellness  Ze had al een tijdje een praktijk aan huis, maar omdat haar klantenkring groeide, werd het in 2019 tijd voor de volgende stap. Beautycenter Hoofddorp bleek perfect voor haar eigen salon; een fijn gebouw aan de Robijnlaan met andere professionals op het gebied van beauty en lifestyle waar WiggleToes Wellness perfect tussen past. Ondertussen is Iris met haar salon verhuisd naar een nieuwe 100 m2 locatie in Cruquius waar ze binnenkort ook workshops zal gaan geven.

Pharmos Natur

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met biologische en natuurlijke producten. Tijdens gezichts- en lichaamsbehandelingen gebruikt Iris biologische verse Aloë Vera en producten van het merk Pharmos Natur. Dit Duitse merk bestaat al 30 jaar en de producten bestaan voor 100% uit natuurlijke werkzame stoffen en zijn volledig vrij van conserveringsmiddelen. 100% natuurlijk, dus zonder ‘troep’ en met Aloë Vera in plaats van water.

Nieuwsgierig naar het gebruik van vers Aloë Vera blad koos ik voor een schoonheidsbehandeling Green Luxury. Tijdens de behandeling lig ik in een verwarmde stoel onder een dekentje en krijg ik lekkere slofjes aan. Op de achtergrond kabbelt een muziekje. Laat het ontspannen maar beginnen!

Verse Aloë Vera

Na een korte huidanalyse en diepe reiniging snijdt Iris een aantal plakken van het verse Aloë Vera blad dat ze dezelfde ochtend geleverd kreeg van de eigen plantage van Pharmos Natur in Mexico. De binnenkant van het blad bestaat uit een gel-achtige substantie en dit wordt op mijn gezicht aangebracht. Wat een unieke ervaring! De gel voelt verkoelend en heel fijn op mijn huid en het wordt volledig opgenomen! Hierna volgt een overheerlijke gezichtsmassage.

wiggletoes aloe vera wellness hoofddorp

Vervolgens krijg ik een masker met vers Aloë Vera sap dat ter plekke wordt gemaakt. Iris legt uit: ‘Geen enkele huid is steeds hetzelfde en zo heb je altijd de juiste producten voor jouw huid op dat moment. Dat is wat WiggleToes Wellness onderscheidt van andere beautysalons: de behandeling is altijd puur maatwerk.’ Tijdens het intrekken van het masker krijg ik een heerlijke arm- en voetmassage. Iris neemt uitgebreid de tijd voor je en ze legt je echt in de watten. Dit is genieten!

wiggletoes-aloe-vera-hoofddorp

Medicinale werking

Aloë Vera is een tropische vetplant die al eeuwen wordt gebruikt om haar medicinale werking. Het idee achter het gebruik van verse Aloë Vera tijdens de behandelingen is dat dit ervoor zorgt dat de werkzame stoffen van de producten van Pharmos Natur met behulp van het blad diep de huidcellen in worden gebracht. De natuurlijke kracht en werking van Aloe Vera geeft je huid een hernieuwde glans en uitstraling.

wiggletoes-aloe-vera-hoofddorp

wiggletoes-aloe-vera-hoofddorp

Gantke Fascia behandeling

Naast gezichtsbehandelingen geeft Iris ook lichaamsmassages. En wat voor! Heerlijk even me-time met een ontspanningsmassage of wat dacht je van een hot stone massage. Maar echt uniek en ongekend in Nederland is de Gantke Fascia behandeling. ‘Deze behandeling heeft in Duitsland de Wellness & Spa innovatieprijs 2017 gewonnen en is speciaal gericht op het dieper gelegen bindweefsel in het gehele lichaam. Na behandeling voelt je lichaam open, los en bevrijd van spanning‘, aldus Iris. Ze gaat regelmatig naar Duitsland om deel te nemen aan beurzen en de laatste innovaties te vertalen naar haar eigen praktijk.

Pedicure

Ook voor een voetbehandeling ben je bij WiggleToes Wellness aan het juiste adres; voor zowel medische als cosmetische pedicures kun je hier terecht. Summerproof voeten met een gezellig Shellac kleurtje op je teennagels? Ook dat kan!

wiggletoes-aloe-vera-hoofddorp

Of je nu gaat voor een gezichtsbehandeling op maat, een unieke massage of pedicure, bij WiggleToes Wellness krijg je maatwerk en net even dat beetje meer!

WiggleToes Wellness

Crommelinbaan 29
2142 EX Cruquius
06-508 142 60
iris@wiggletoes.nl
www.wiggletoes.nl
Facebook van Wiggletoes
Instagram van Wiggletoes

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 18.30 – 20.30 uur
Donderdag & vrijdag: 08.30 – 20.30 uur
Zaterdag: 08.30 – 12.00 uur
Alle dagen alleen op afspraak.

Dit is een sponsored story.

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.