Type en druk op Enter.

Size Zero: de afslanktrend van dit moment

size zero hoofddorp

Dat vervelende randje over je broek of cellulite op je benen en billen. We hebben het liever niet. Maar hoe kom je er vanaf? Deze afslankstudio biedt als enige in Hoofddorp de allernieuwste trend op het gebied van afslanken aan: Size Zero Easy Shape Laser. Zeg maar dag tegen de centimeters! Wij kregen een kennismakingsbehandeling bij Size Zero Hoofddorp.

size zero hoofddorp

Heel veel mensen hebben er last van: je komt niet van dat hardnekkige vet af, ondanks dat je gezond eet en voldoende sport. Size Zero Hoofddorp biedt lasertherapie aan: afslanken met laser, waarbij de probleemzones gericht worden aangepakt. Lasertherapie haalt het vet weg uit de vetcellen, zonder operatie. Als je de behandelingen volgt (5 weken, 2 behandelingen per week), verlies je hoe dan ook centimeters. Klinkt te mooi om waar te zijn? Uiteraard is het geen wondermiddel en de beste resultaten worden geboekt in combinatie met voldoende beweging en een gezonde levensstijl. Maar de ervaringen van klanten liegen er niet om: na de behandelingen tot twee maten kleiner!

size zero hoofddorp

Hoe het werkt? Een laser maakt de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt dit door het lichaam afgebroken en op een natuurlijke wijze afgevoerd. Hierdoor raak je overtollig vet kwijt en verlies je gewicht.

Ik mocht kennismaken met de Size Zero Easy Shape Laser. Na een korte intake door salonmanager Aziza Kassem, waarbij je gezondheid wordt besproken en waarbij je aangeeft welke probleemzones je behandelt wilt hebben, moest ik plaatsnemen op een behandeltafel. Ik kreeg klittenbanden om de desbetreffende gebieden gebonden en vervolgens werden er 16 pads onder geplaatst. Nadat de intensiteit van de laser op mijn wensen was ingesteld (ik kreeg het programma ‘Silhouette’) duurde de behandeling ongeveer 40 minuten, terwijl je heel ontspannen ligt. Je voelt steeds trillingen waarbij je spieren samentrekken, in verschillende pulse-fases van 10 minuten. Het doet absoluut geen pijn en het voelde zeker niet onprettig.

size zero hoofddorp
size zero hoofddorp

Size Zero Hoofddorp biedt meerdere soorten behandelingen aan, zoals afslanken dankzij ultrasound in combinatie met Electro Muscle Stimulation (EMS) en facials. Dit laatste is vergelijkbaar met een botox behandeling, maar dan zonder prikken. De behandelingen zijn los te boeken (ook als kennismaking), als tienrittenkaart of als abonnement. Prijzen vind je op de website.

Om het afslankproces te ondersteunen heeft Size Zero Hoofddorp ook een natuurlijke productlijn met supplementen: Diet Couture. De hele productlijn bestaat uit eiwitshakes, crèmes en voedingsmiddelen.

size zero hoofddorp

Aziza startte in september 2016 haar eigen Size Zero salon. Vanaf haar jeugd is ze altijd al sportief bezig geweest en ze volgde verschillende opleidingen op voedingsgebied en coaching. Na een jaar ziek thuis te hebben gezeten (en 15 kilo zwaarder) heeft ze op eigen kracht middels kickbokstrainingen haar streefgewicht behaald. Echter na een kruisbandreconstructie was sporten even niet meer aan orde en moest ze een jaar revalideren. Size Zero kwam op haar pad door de zoektocht naar een manier om niet verder aan te komen in vetmassa. Met de nodige twijfels probeerde ze ultrasound in combinatie met EMS, maar de resultaten waren voor haar spectaculair. Vanaf dat moment was het duidelijk dat ze andere mensen wilde helpen.

size zero hoofddorp

Al snel groeide Size Zero uit haar jasje en sinds februari 2019 is de salon gevestigd aan de Parellaan. Op deze locatie heeft Aziza twee behandelruimtes. Dat de laserbehandeling een hit is, dat merkt ze aan het groeiende aantal klanten, variërend van 18 tot 80 jaar en zowel mannen als vrouwen.

De superenthousiaste Aziza vindt het belangrijk om mensen bewust te maken van een gezonde leefstijl en vaak lukt het haar om mensen dat duwtje naar de sportschool te geven. De combinatie van een healthy lifestyle en lasertherapie geeft de beste resultaten. Vetcellen worden vernietigd, maar als je ongezond blijft eten en niet begint met sporten, dan zal het lichaam nieuwe vetcellen aanmaken. Het is een mindset en Aziza is daarin een goede motivator!

Size Zero Hoofddorp

Parellaan 2 G
2132 WS Hoofddorp
www.sizezero.nl
hoofddorp@sizezero.nl
06-46 33 01 31
Facebook Size Zero Hoofddorp >
Instagram Size Zero Hoofddorp >

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 10.00-15.00 uur en 18.00-21.00 uur
Vrijdag 10.00-11.30 uur en 13.15-21.00 uur
Zaterdag 13.00-21.00 uur

Dit is een sponsored story.

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.