Type and press Enter.

Vind Haarlemmermeerse horeca met afhaal- en/of bezorgservice met de Hoofddorp Cityblog app

hoofddorp cityblog app

Ons blog over Haarlemmermeerse horecaondernemingen die vanwege de coronacrisis tijdelijk bezorgen en/of afhaalservice bieden wordt onwijs veel gelezen. Zo ontstond het idee voor een app die op één plek alle restaurants in Haarlemmermeer toont die nu take away en/of delivery aanbieden.

Download hier de Hoofddorp Cityblog app.

Thuis genieten

Veel ondernemers hebben het zwaar en proberen de boel draaiende te houden. Afhaal- en/of bezorgservice kan helpen om deze periode te overbruggen. Je ziet dat veel mensen echt willen helpen en omdat ze niet naar de restaurants kunnen, halen ze de restaurants naar hun huis. Via deze app check je heel eenvoudig welke Haarlemmermeerse restaurants nu bezorgen en/of afhaalservice aanbieden.

Support your locals

De app is met 100% liefde voor de Haarlemmermeerse restaurants gemaakt. Deze gratis app biedt hen een plek om hun diensten aan te bieden om deze periode te overbruggen. Maar ze hebben jouw support nodig! Hoe? Door deze app zoveel mogelijk te delen én vooral lekker eten te blijven bestellen. Ondertussen zijn er zo’n 40 horecaondernemingen aangesloten en komende periode zal de app verder worden uitgebreid.

Alles op één plek

De app is sowieso voor iedereen gratis en alles is gemakkelijk op één plek te vinden. Vanuit de app kun je het bezorg- en /of afhaalmenu van het desbetreffende restaurant inzien en kun je direct contact opnemen om te bestellen, zonder ingewikkeld gedoe.

Download hier de Hoofddorp Cityblog app of scan de QR code.

Tip: voeg de app toe aan je homescreen voor makkelijkere toegang.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.