Type en druk op Enter.

Vind Haarlemmermeerse horeca met afhaal- en/of bezorgservice met de Liefs uit Haarlemmermeer app

liefs uit haarlemmermeer app

Tijdens de eerste lockdown, toen de horeca moest sluiten, ontstond het idee voor een app die op één plek alle Haarlemmermeerse restaurants toont die tijdelijk take away en/of delivery aanbieden. Inmiddels zitten we middenin een tweede sluiting van de horeca en willen we uiteraard weer ons steentje bijdragen. Goed nieuws: de app is geüpdate. De app is sowieso voor iedereen gratis en alles is gemakkelijk op één plek te vinden.

Liever alles in een blog op een rijtje? Ons blog met restaurants die onlangs hun deuren moesten sluiten en nu tijdelijke bezorg- en/of afhaalservice aanbieden in Haarlemmermeer lees je hier.

#supportyourlocals

De app is met 100% liefde voor de Haarlemmermeerse restaurants gemaakt. Deze gratis app biedt hen een plek om hun diensten aan te bieden om deze periode te overbruggen. Maar ze hebben jouw support nodig! Hoe? Door deze app zoveel mogelijk te delen én vooral lekker eten te blijven bestellen.

liefs uit haarlemmermeer app

Zo gebruik je de app

  • Open met je mobiele telefoon deze link of scan onderstaande QR code met de camera van je mobiele telefoon*
liefs uit haarlemmermeer app
  • Voeg de app toe aan je homescreen (beginscherm) en je bent maar één vingerdruk verwijderd van alle Haarlemmermeerse restaurants die nu tijdelijk bezorgen en/of afhaalservice aanbieden
liefs uit haarlemmermeer app
  • Check eenvoudig het bezorg- en /of afhaalmenu van het desbetreffende restaurant en neem direct contact op om te bestellen, gratis en zonder ingewikkeld gedoe
  • Bestellen maar!

Via deze app check je heel eenvoudig welke Haarlemmermeerse restaurants nu tijdelijk bezorgen en/of afhaalservice aanbieden. We proberen de app zo up-to-date mogelijk te houden. Mis je een restaurant of zie je een foutje? Laat het ons weten!

*de app is niet te downloaden in de App Store of Google Play Store

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.