Type en druk op Enter.

24Fit Boutique: alle aandacht voor jou

24fit boutique hoofddorp

Sinds 1 juli van dit jaar is 24Fit Boutique aan de Jacobus Spijkerdreef in Hoofddorp geopend en dit is meer dan een sportschool. Hier krijgt iedereen persoonlijke aandacht op het gebied van meer plezier in bewegen, gezondere voedingskeuzes en aandacht voor mindset. Het motto is: alle aandacht voor jou.

Back in shape

24Fit Boutique richt zich op jonge moeders die weinig tijd hebben, innerlijke rust zoeken en back in shape willen komen. Het aanbod bestaat uit groepslessen en workouts zoals yoga, Pilates, BBB, 24Boks Fit en voor de meer outgoing dames onder ons: 24Pole Fit. Paaldansen wordt steeds populairder en is een workout waarbij je lol maakt en je kracht, balans en lenigheid traint. Bij 24Fit Boutique zijn er 24Pole Fit workouts voor beginners en gevorderden.

24fit boutique hoofddorp

Juiste mindset

Met de juiste mindset heb je een hogere kans van slagen. Bij 24Fit Boutique wordt daarom, naast bewegen en voeding, ook veel aandacht besteed aan mindset. In 21 of 90 dagen wordt gewerkt met een programma waarbij je leert om meer te bewegen, gezondere keuzes in voeding te maken en te werken aan je mindset. Tijdens zo’n challenge wordt een persoonlijk plan opgesteld en is er persoonlijke begeleiding door een coach. Er zijn diverse contactmomenten, zowel online als offline.

24fit boutique hoofddorp

Challenges

21 dagen is de tijd die je lichaam nodig heeft om aan een nieuw patroon gewend te raken en na 90 dagen wordt het een levensstijl. Elke challenge is afhankelijk van de persoonlijke doelen en kan eventueel in combinatie met krachttraining bij het aan deze sportboutique gelinkte 24Fit Lab of de eigen sportschool.

24fit boutique hoofddorp

Way of life

Shanna van der Kuijl is eigenaresse van 24Fit Boutique. Deze moeder van 3 jonge kinderen begon 10 jaar geleden met het geven van Zumba-lessen. Shanna: ‘Ik sportte veel, zag eruit als een soort plank, voelde me regelmatig moe en had vaak last van mijn buik. Via een vriend maakte ik kennis met Herbalife om wat meer body en energie te krijgen. Inmiddels is gezond eten voor mij een way of life en help ik anderen om hetzelfde te bereiken.’ Shanna geeft zelf ook les en is tevens voedingscoach.

Shanna’s toekomstdroom is om meerdere sportboutiques te openen in verschillende steden om zoveel mogelijk mensen te helpen met gelukkig worden en goed in hun vel te zitten.

Gratis proefles

Er zijn verschillende soorten abonnementen, zoals een 3-maanden abonnement of kies voor onbeperkt sporten. Je kunt ook een 10-rittenkaart nemen of kiezen voor een abonnement met een persoonlijk plan. 

Wil je 24Fit Boutique ook een keer proberen? Een proefles is altijd gratis. Je kunt je online inschrijven via de website.

De Herbalife producten zijn te verkrijgen bij onafhankelijk distributeur Shanna van der Kuijl.

24Fit Boutique

Jacobus Spijkerdreef 204
2132 PZ Hoofddorp
06-18564753
24fitboutique@gmail.com
Website van 24Fit Boutique
Facebook van 24Fit Boutique
Instagram van 24Fit Boutique

Openingstijden

Check de website voor het meest actuele lesrooster.

Dit is een sponsored story.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.