Type en druk op Enter.

Rozen & Radijs: bloemen, biologische producten en meer

Rozen en Radijs Burgerveen
In de bloemenwinkel van Rozen & Radijs worden eigen geteelde rozen verkocht. Bij de van oorsprong rozenkwekerij kun je ook terecht voor biologisch levensmiddelen zoals verse groente en fruit, zuivel producten, spelt producten, vlees en snacks. Maar Rozen & Radijs in Burgerveen is meer.

Bloemenwinkel

Rozen & Radijs is een familiebedrijf en al generaties lang worden hier rozen gekweekt. Behalve rozen worden er ook seizoensgebonden boeketten verkocht. Je vindt je ook allerlei andere soorten snijbloemen, planten voor binnen en buiten, bloembollen, potten en vazen.

Biologische producten

In de winkel wordt groente en fruit van telers uit de buurt verkocht. Daarnaast vind je hier lekkere biologische en natuurproducten als kruidenthee, koffie, chocolade, gedroogd fruit, zuivel, wijn en nog veel meer.

Koffie & Theekas

Rozen & Radijs is meer dan een rozenkwekerij en winkel: in de kwekerij is een kas omgetoverd tot mooie groene tuin. Deze unieke plek wordt vaak geboekt voor fotoreportages en je kunt hier zelfs een feestje vieren en je trouwceremonie laten plaatsvinden. In de Koffie & Theekas kun je o.a. terecht voor koffie en thee, lunch en high tea. In de rozenkwekerij worden ook workshops en presentaties gegeven.

Rozen & Radijs

Aalsmeerderweg 938
2154 ME Burgerveen
0172-508387
www.rozenenradijs.nl
info@rozenenradijs.nl

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 07.00 – 18.00 uur en zondag 10.00 – 17.00 uur.

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.