Type en druk op Enter.

Meer Asperges: het witte goud uit Lijnden

meer asperges lijnden

Het aspergeseizoen is weer begonnen. En voor verse asperges hoef je echt niet helemaal naar Limburg te rijden. In Lijnden vind je sinds een aantal jaar Meer Asperges waar je naast Limburgse asperges nu ook Haarlemmermeerse asperges kunt kopen. Of je hier lekkere asperges kunt kopen? Regelmatig staat er een lange rij voor de winkel, dus concludeer zelf.

Het witte goud

Eind maart als het aspergeseizoen begint, start de jaarlijkse verkoop in een loods op de hoek van de Hoofdweg/Schipholweg in Lijnden. Tot eind juni verkoopt de Limburgse familie Heger hier de heerlijkste verse asperges. En als je er toch bent, neem dan gelijk een doosje aardbeien mee, want die zijn ook zo lekker en zoet!

Moeders Soep

In de vitrine vind je ‘het witte goud’ in verschillende diktes, kwaliteit en prijzen. Naast witte zijn er ook groene asperges, huisgemaakte aspergesoep (‘Moeders Soep’), salades, streekproducten en meer. Dagelijks vers. Je kunt de asperges ook laten schillen.

Meer Asperges

Hoofdweg Oostzijde 132 (hoek Hoofdweg/Schipholweg)
1175 LC Lijnden
06-20407085
Facebookpagina van Meer Asperges

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 – 17.00 uur

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.