Type en druk op Enter.

Hutten bouwen in Palènpa Park

Palenpa Park nieuw vennep

Palènpa Park is terug! Op Landgoed Kleine Vennep kunnen kinderen weer hutten bouwen. En dan niet met zagen, hamers en spijkers. De hutten van Palènpa zijn gemaakt van houten palen en panelen die je aan elkaar verbindt met bouten en moeren. Het enige gereedschap zijn je eigen handen. Gegarandeerd buitenspeelplezier!

Eigen bouwkavel

Op je eigen ruime bouwkavel ligt een pakket Palènpa (dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar) klaar waarmee je drie hutten en een toren kunt maken. Daartussen kun je bruggen leggen. Ook zijn er ladders die je tegen de hutten aan kunt zetten. 

Avonturen bouwen

De hutten zijn groot en sterk. Je kunt er op klimmen en springen. Via deuren, ramen en gaten kruip je er doorheen en bovenop. Je bouwt de hutten zelf op en bouwt ze ook weer af. Op iedere bouwkavel staat ook een picknicktafel en partytent. Je mag je eigen eten en drinken meenemen of bestelt een knakworstpakket (dat je zelf kunt bereiden op een gasstelletje dat je krijgt). Er zijn ook waterijsjes en onbeperkt limonade verkrijgbaar. Leuk voor met het gezin, om je verjaardagsfeestje te vieren, voor schoolreisjes, klassen- en BSO-uitjes.

De kinderen bouwen onder toezicht van de ouders/begeleiders. Daarvoor is (vooraf) een online instructie video beschikbaar. Ook zit er in ieder gereedschapskistje een handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je opbouwt en ook weer afbouwt. Daarnaast is er altijd iemand van de organisatie aanwezig om te helpen als dat nodig is.

Kortom: beleef een bijzonder dagje uit en bouw en speel er lekker op los!

Praktische informatie

  • Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.
  • Per bouwkavel maximaal 10 kinderen + begeleiders. Met grotere groepen kun je meerdere bouwkavels huren.
  • Vooraf online instructie (voorpret!), bouwen onder toezicht van ouders/begeleiders.
  • Je boekt per 3,5 uur. Opbouwen duurt ongeveer 1,5 uur, afbouwen 0,5 uur. De rest is speeltijd.
  • Geopend van 17 april t/m 24 oktober 2021. Tijdens schoolvakanties: dagelijks (behalve maandag) 10.30-14.00 en 14.30-18.00 uur. Buiten schoolvakanties: woensdag (start tussen 12.30-14.30 uur), zaterdag en zondag (10.30-14.00 en 14.30-18.00 uur).
  • Prijs is 30 euro per bouwkavel + 7,50 euro per persoon.
  • Vooraf reserveren via monica@palenpa.nl of 06-24799549.
  • Je kunt gratis parkeren onder de Calatrava brug of als het daar vol is op het veld naast de boerderij.

Palènpa Park

Landgoed Kleine Vennep
Hoofdweg 1041
2152 LJ Nieuw-Vennep

Dit is de locatie

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.