Type en druk op Enter.

Er-op-uit met de kids – 9x tips voor de herfstvakantie in Haarlemmermeer

herfstvakantie haarlemmermeer

Yay! Voor de kinderen in Haarlemmermeer is vandaag de herfstvakantie begonnen. Lekker luieren, het bos in of (coronaproof) eropuit. Heb jij al leuke plannen gemaakt? We hebben weer een lijstje voor je samengesteld met dingen om te doen in Haarlemmermeer tijdens de herfstvakantie.

Check vooraf de website van de locatie om je verder te informeren over de veiligheidsmaatregelen die daar gelden.

Hutten bouwen in Palènpa Park

Ook tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen hutten bouwen op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. En dan niet met zagen, hamers en spijkers. De hutten van Palènpa zijn gemaakt van houten palen en panelen die je aan elkaar verbindt met bouten en moeren. Het enige gereedschap zijn je eigen handen!
Meer info>

Nederlands Transport Museum

In de herfstvakantie is het Nederlands Transportmuseum in Nieuw-Vennep alle dagen geopend. Het museum vertelt verhalen over tweeduizend jaar transport in Nederland. Er is een speciaal kinderplein, waar je zelfs je vaardigheden als piloot kunt testen in een vliegsimulator.
Meer info>

transport-museum-nieuw-vennep

Sport en spel in de herfstvakantie

In de herfstvakantie zorgt Team Sportservice Haarlemmermeer voor een mooi programma met sportieve activiteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in diverse gymzalen in Hoofddorp, Badhoevedorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg. Zo wordt er Wie is de Mol gespeeld en zijn er een Bobbelbaan en een Wonderlijke Kabouterwereld.
Meer info>

Cruquius Museum

Het Cruquius Museum is na een verbouwing van 3,5 maand weer open. Leuk om te combineren met een bezoek aan het museum: tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen van 5 jaar en ouder aan de slag met water, vuur en stoom tijdens Stoomlab 2.0. Daarnaast wordt er yogales gegeven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Meer info>

Cruquius-Museum-haarlemmermeer

Kids Fundagen @Skicentrum Hoofddorp

Zin om tijdens de herfstvakantie lekker te skiën of snowboarden? Dat kan tijdens de kids fundagen bij Skicentrum Hoofddorp. Een hele dag (of dagdeel) vol sport, spel en plezier!
Meer info>

Klimmen en klauteren @Klimpark21

De favoriete plek van jonge en oude avonturiers: Klimpark21. Je kunt hier op verschillende routes en hoogtes (tot maar liefst 10 meter én met spannende hindernissen) klimmen en klauteren. Als je echt niet bang bent aangelegd, dan kun je met de tokkelbaan van meer dan 100 meter over dit outdoorpark  heen razen.
Meer info>

Appels en peren plukken in de boomgaard

Tijdens de Zelfplukdagen van Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek is iedereen van harte welkom op dit unieke landgoed. Dus: laarzen aan, grote tas mee en plukken maar!
Meer info>

olmenhorst Lisserbroek

Schiphol Experience

We wonen vlakbij de grootste luchthaven van Nederland, maar weet je eigenlijk wel wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij zo’n grote luchthaven? Stap in de Schiphol Experience bus en ontdek alle geheimen en een stukje geschiedenis van luchthaven Schiphol.
Meer info>

Lekker springen

Heerlijk die energie kwijt raken en plezier maken op de indoor trampolines. Dat kan bij het (compleet vernieuwde) Jump Skillz in Hoofddorp en bij Jump XL in Nieuw-Vennep. Extra leuk is Family Jumpen: gezellig jumpen met de hele familie.

Als je het echt niet meer weet, kun je altijd nog gaan zwemmen, naar de film, naar het Speelkasteel, een film op Netflix kijken of koekjes bakken.

Fijne vakantie!

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.