Type en druk op Enter.

Fietsen met Lowietje langs bollenvelden en meer

Lowietje fietsroute

De Lowietje Groep bestaat uit diverse restaurants in Haarlemmermeer en vlak daarbuiten. Lowietje heeft een superleuke fietsroute gemaakt langs de bollenvelden, de Kaag, het bos en over duinpaden. Tijdens de route kom je langs hun verschillende restaurants voor diverse hapjes en drankjes als takeaway. Dus: stap op de fiets en genieten maar!

De Lowietje fietstocht is een tocht langs de bollenvelden, het water van de Kaag, de bosrijke omgeving en de lange duinpaden. Onderweg kom je langs de verschillende restaurants van de Lowietje Groep: Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh, Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Overal krijg je iets lekkers. Het startpunt kies je zelf*.

Sportieve en culinaire dag

De route is 70 kilometer en hiermee verbrand je maar liefst 1200 calorieën! Ook is het mogelijk om de route verkort te fietsen; deze route is 40 kilometer en je verbrandt hiermee zo’n 700 calorieën. 

Maak je de fietstocht op je eigen elektrische fiets? Neem voor de zekerheid de lader van je fiets mee zodat je niet met een lege accu komt te staan. Bij alle vestigingen is er de mogelijkheid om de accu op te laden. Ook is een toiletbezoek op iedere stop mogelijk.

Geen elektrische fiets? Huur deze dan via Lowietje Lisse. Ook daar kun je de lader van de fiets meekrijgen zodat je onderweg kunt opladen.

Praktische informatie

De fietstour kan ieder weekend en op feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag enz.) worden gefietst. De ideale tijd om te starten is tussen 09.00 en 11.00 uur. Fietstocht op je eigen fiets: 70 km – 33,50 euro | 40 km – 21,50 euro. Fietstocht inclusief het huren van een elektrische fiets: 70 km – 55,50 euro | 40 km – 43,50 euro.
Prijzen incl. hapjes en drankjes. Kinderen fietsen gratis mee. Bij vertrek ontvang je de fietsroute. Reserveer via telefoonnummer 0252-433030 minimaal 24 uur voor vertrek om teleurstelling te voorkomen. *Kies je voor het huren van een elektrische fiets dan is het startpunt bij Lowietje Lisse.

Lowietje Groep

De Lowietje Groep is ontstaan uit een sterke familieband. Als zwagers met dezelfde passie voor de horeca hebben zij de krachten gebundeld. Gastvrijheid en het streven naar perfectie is de dagelijkse drijfveer. Blijven verbeteren en zoeken naar leuke nieuwe uitdagingen houden hen scherp. Als je bij Lowietje bent, ben je thuis en mag je verwachten dat er alles aan wordt gedaan om je in de watten te leggen. 

Inmiddels is de Lowietje Groep trotse eigenaar van de volgende restaurants: Langs Berg en Dal, Het Tussenstation Lisse, de Vogelensangh, de Venneper Lodge, Lowietje aan de Kaag, Lowietje Nieuw-Vennep en Hotel Lowietje Lisse.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.