Type en druk op Enter.

9x Pasen in Hoofddorp

pasen hoofddorp

Met de paasdagen in het vooruitzicht komt meestal de vraag: wat gaan we doen met Pasen? Zo’n lekker lang weekend biedt namelijk volop mogelijkheden. Weet je niet wat je moet gaan doen en heb je nog geen plannen met Pasen? Wij hebben de negen leukste tips voor jou verzameld.

Pasen aan de plas bij Restaurant Lieveling

Genieten van een 4-gangen Paasbrunch aan de Toolenburger Plas. Zowel 1e als 2e paasdag wordt hier vanaf 11.30 uur een 4-gangen paasbrunch geserveerd. Kinderen kunnen van de kinderkaart bestellen met o.a. friet, pannenkoeken en poffertjes. En de kids krijgen ook nog een paasverrassing! Reserveren is verplicht.

Prijs: €27,50 euro pp
Locatie: Redenburgsingel 110, Hoofddorp
Reserveren: 023-5556080

lieveling hoofddorp

Proeflokaal de Polderboom: shared dining

Op 1e en 2e paasdag kun je hier terecht voor van een shared dining menu. Een soep van de dag, diverse soorten sandwiches op een plank, paasbrood, een eitje en een kopje thee of koffie. Voor kinderen is er een apart menu. Vergeet niet te reserveren.

Prijs: €24,50 euro pp, kinderen €11,50 pp
Locatie: Marktplein 31, Hoofddorp
Info & reserveren>

polderboom hoofddorp

Restaurant Long Island: brunchen met bubbels

Op deze prachtige locatie aan de Toolenburger Plas kun je op beide dagen genieten van een heerlijke 3-gangen paasbrunch. Je wordt ontvangen met een spinaziecrèmesoep en een aspergequiche (optioneel met een feestelijk glas bubbels). De 2e en 3e gang worden op etagères uitgeserveerd. Het arrangement is incl. één kop koffie of thee pp en een glas jus d’orange of biologisch appelsap. Reserveren is verplicht. Update: 1e paasdag = VOL!

Prijs: €34,50 euro pp (ex. bubbels), kinderen (4-11 jaar) €22,50 pp
Locatie: IJweg 1270, Hoofddorp
Info & reserveren>

Long Island hoofddorp

Papa’s Beach House: voetjes in het zand

Op zondag 21 en maandag 22 april vier je Pasen met je voetjes in het zand bij Papa’s Beach House. Geniet met de hele familie van een luxe shared Easter brunch in Key West (incl. koffie, thee, melk en karnemelk) met o.a: aspergesoep, zoete en hartige broodjes en croissants, selectie aan kaas en vleeswaren en yellow velvet cake. Reserveren is verplicht.

Prijs: €23,50 euro pp, kinderen €13,95
Locatie: IJweg 961, Hoofddorp
Info & reserveren>

Papa's beach house

Brazilian Easter bij BARRACA rodizio grill & bar

Houd je van een mooi stuk vlees? Dan ben je bij Barraca aan het juiste adres! Gedurende de avond lopen de passadores continu rond met grote spiezen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel af. Op 1e paasdag zijn er live optredens en in The Farmhouse kunnen de kids lekker dansen bij de silent disco of een filmpje kijken. Reserveren is verplicht.

Prijs: €34,95 euro, kinderen €16,50
Locatie: Bosweg 19, Hoofddorp
Info & reserveren>

Vier Pasen in het Speelkasteel

Pasen was nog nooit zo leuk: een zeer betaalbaar paasarrangement en de kids kunnen onbeperkt spelen in het in- en outdoor speelparadijs van maar liefst 7.000 m2. Je kunt ook paaseieren zoeken. Vind je het gouden ei, dan maak je kans op een jaar lang gratis spelen. Het speelparadijs is beide dagen open. Vergeet niet te reserveren.

Prijs: €8,95 euro pp, kinderen €13,95 euro pp (incl. onbeperkt spelen)
Locatie: Redenburgsingel 110, Hoofddorp
Reserveren: 023-5620480

speelkasteel hoofddorp

Shoppen in Hoofddorp Winkelstad

De winkels zijn 1e paasdag gesloten, maar 2e paasdag kun je een nieuwe outfit bij elkaar shoppen. Of ga lekker lunchen of pak een filmpje. Wie weet kom je de paashaas tegen… De meeste winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

Info>

De Olmenhorst: Pasen in de boomgaard

Uitgebreid eten tussen 60.000 bloeiende fruitbomen? Dat kan alleen op Landgoed de Olmenhorst. Op zowel 1e als 2e paasdag (21 en 22 april) worden op de Olmenhorst Paasbuffetten georganiseerd. Kinderen kunnen op het grote veld spelen in de speeltuin of een balletje trappen. Of ze kunnen de speurtocht doen die ze over het hele landgoed voert. 2e paasdag is er ook een paasmarkt.

Prijs: €28,50 euro, kinderen (2 t/m 11 jaar) €16,50
Locatie: Lisserweg 481, Lisserbroek
Info & reserveren>

olmenhorst

Ga het bos in!

De weersvoorspellingen zijn goed, dus wat is er lekkerder dan wandelen in de buitenlucht in het zonnetje. Hoofddorp ligt middenin de Haarlemmermeerse polder en in Hoofddorp & omgeving kun je dan ook heerlijk wandelen.

De mooiste wandelplekken>

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.