Type en druk op Enter.

Ontdek Hoofddorp 2019 – laat je verrassen

Ontdek Hoofddorp

Op zondag 29 september worden door heel Hoofddorp van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heel veel leuke, bijzondere en verrassende activiteiten georganiseerd. Diverse locaties en organisaties organiseren unieke activiteiten, die geschikt zijn voor jong en oud.

Of je nou inwoner bent of op bezoek komt, er is in Hoofddorp nog zoveel te ontdekken. En dat is nou precies de insteek van het event Ontdek Hoofddorp. Je krijgt de kans om nieuwe ervaringen op te doen, Hoofddorp te beleven op een manier die je nog niet kent en kennis te maken met organisaties en locaties waar je nog niet eerder bent geweest. En dat (bijna) allemaal gratis! Hoe leuk is dat?!

Nazomer event

Het is inmiddels alweer de derde editie van dit leukste event van de nazomer, georganiseerd door Citymarketing Haarlemmermeer. Het aanbod aan activiteiten en deelnemende locaties en organisaties is zeer uiteenlopend en dat maakt het nou juist zo leuk. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud, voor sportievelingen en natuurliefhebbers en voor avonturiers en beautylovers.

Je kunt deelnemen aan één activiteit, maar je kunt ook een heel programma voor de hele dag samenstellen. De meeste activiteiten zijn namelijk doorlopend.

Yoga, moestuinen en trouwen

Vroege vogels kunnen de ultieme zonsopgang beleven met yoga op Big Spotters Hill. Maak daarna kennis met de geheimen van de moestuin of neem deel aan een wandeling met gids. Zin in een fietstocht op een E-bike? Ook dat kan. Trouw voor één dag (ja echt!), neem een kijkje achter de schermen van een hotel, laat je wenkbrauwen bijwerken of maak een rit in een echte oldtimer. Eindig de dag met muziek, hapjes en drankjes op het KomEtenPlein.

Pizza bakken

Ook kinderen kunnen hun hart ophalen. Haal je pizzabakker-diploma, doe een QR Speurtocht, bezoek het ziekenhuis om te ervaren hoe het is om dokter te zijn, breng een bezoekje aan het politiebureau, krijg een rondleiding in Het Cultuurgebouw, ontdek de geheimen van een bowlingbaan of laat je opsluiten in een escape room. En er is nog veel meer!

Doorlopend programma

De meeste onderdelen hebben een doorlopend programma en is aanmelden niet nodig. Maar let op: vol = vol. Kom vooral op de fiets, want alles ligt bij elkaar. Laat je verrassen!

Ontdek Hoofddorp

zondag 29 september
Locatie: diverse locaties door heel Hoofddorp
Tijd: 07.00-21.00 uur
Toegang is gratis (m.u.v. een aantal wandelingen)
MEER INFO >

Fotocredits: Citymarketing Haarlemmermeer

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.