Type en druk op Enter.

Kerst in Haarlemmermeer: leuke dingen in december

kerst december hoofddorp

Het blijft toch de gezelligste maand van het jaar: de decembermaand. De stad hangt vol met lichtjes. Je kunt lekker met een dekentje op de bank gaan zitten, maar in Haarlemmermeer is genoeg leuks te doen. We hebben de highlights van december voor je op een rijtje gezet.

GENIETEN TIJDENS HET SHOPPEN

In de weekenden tussen Sinterklaas en Kerst is er in het hele centrum muziek en entertainment. Tijdens het winkelen kun je genieten van kerstkoren die de prachtigste Christmas Carols zingen, is er kerstanimatie, kun je meerijden in de Wonderland Express, zijn er gratis workshops, is er een Koning Winter Parade en er is zelfs een meet & greet met de Kerstman.
MEER INFO >

kerst hoofddorp

CHRISTMAS SHOPPING NIGHT

Op vrijdag 20 december staat Hoofddorp Winkelstad in het teken van kerstshoppen, want dan is het Christmas Shopping Night! De winkels zijn extra lang geopend tot 22.00 uur en vanaf 18.30 uur zijn er diverse feestelijke activiteiten.
MEER INFO >

IJSPRET @HOOFDDORP ON ICE

Of je nou een schaatstalent bent of niet, Hoofddorp On Ice op het Raadhuisplein is zeker een bezoekje waard. Je kunt er uiteraard schaatsen, maar je kunt er ook gezellig borrelen en een hapje eten. Leuk om te bezoeken met het hele gezin. Hoofddorp On Ice is er t/m 12 januari. In de kerstvakantie gelden ruimere openingstijden.
MEER INFO >

KERSTMARKT @FORT VIJFHUIZEN

Je krijgt een instant kerstgevoel bij de gedachte aan culinaire lekkernijen, vuurkorven, glühwein en live muziek. Tijdens de kerstmarkt op zondag 8 december (11.00 – 17.00 uur) scoor je unieke cadeautjes voor onder de boom, kunnen de kids banjeren op het fortterrein en sluit je je bezoek af met een heerlijk kerstdiner bij Restaurant ‘t Fort (reserveren is gewenst, vanaf 18.00 uur).
MEER INFO >

SANTARUN HAARLEMMERMEER

Op zondag 22 december is de jaarlijkse SantaRun. Er is een walk (start 15.00 uur) en een run (start 15.15 uur) door het centrum van Hoofddorp. Leuk voor jong en oud. Bij inschrijving (5 euro volwassenen en 1 euro voor kinderen) krijg je een Santa pak dat je tijdens deze gezelligheidsloop draagt. Met mooiste is: de opbrengst gaat naar een goed doel en dat is dit jaar Voedselbank Haarlemmermeer.
Start: Hoofddorp On Ice, Raadhuisplein (14.30 uur inloop).
MEER INFO >

santarun hoofddorp

SPECIALE INPAKSERVICE

In winkelcentrum Vier Meren in het centrum van Hoofddorp kun je de kerstcadeautjes die je net hebt gekocht prachtig in laten pakken (max. 3 per keer). De speciale inpakstand is er op de volgende data en tijden:
vrijdag 20 december: van 11.00 tot 22.00 uur
zaterdag 21 december: van 11.00 tot 18.00 uur
zondag 22 december: van 12.00 tot 18.00 uur
maandag 23 december: van 12.00 tot 21.00 uur
dinsdag 24 december: van 10.00 tot 17.00 uur

KERSTVAKANTIE

Er is voor de kids ook weer van alles te doen in Haarlemmermeer. Wij hebben de leukste dingen om te doen in de kerstvakantie in Haarlemmermeer voor je op een rijtje gezet!

HIGH TEA

Echt iets voor de feestdagen…een overheerlijke high tea. Wij hebben de lekkerste high tea adresjes van Hoofddorp voor je op een rijtje gezet.

Fijne dagen!

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.