Type en druk op Enter.

In de wolken Festival – het leukste festival voor jonge en aanstaande ouders

In de wolken Festival

Zwanger of net een baby? Dan wil je dit event niet missen: van 17 tot en met 19 oktober wordt in Expo Haarlemmermeer het In de wolken Festival gehouden. Een supertof event in festivalsfeer, georganiseerd door Ouders van Nu, dat geheel in het teken staat van buiken en baby’s. Er zijn workshops, je kunt shoppen bij meer dan 100 toffe merken, lekker eten en drinken en natuurlijk krijg je deskundig advies.

in de wolken festival

Het In de wolken Festival is dé plek waar je moet zijn als je zwanger bent of net vader of moeder bent geworden. Geniet van de wereld van buiken en baby’s met leuke activiteiten, laat je verrassen bij toffe merken en shops en profiteer van mooie aanbiedingen. Dit superleuke babyfeestje werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en was meteen een succes.

in de wolken festival

Groot aanbod

Op het festival vind je een groot aanbod van alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby. Van kinderwagens tot babykleding, draagdoeken, alles om de kinderkamer in te richten, handige hebbedingen en meer. Maar ook alles over kraamzorg en verzorging. 

Tussendoor even ontspannen? Bij een festival hoort muziek, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk is daar bij het In de wolken Festival ook aan gedacht. Er staan foodtrucks met lekkere versnaperingen en er zijn alcoholvrije cocktails. Plof even neer in de verschillende zithoeken en gooi de beentjes omhoog. Er zijn verschillende singer-songwriters aanwezig om je de hele dag van muziek te voorzien.

in de wolken festival

Workshops en masterclasses

Met je toegangskaart van het festival kun je heel veel leuke workshops en masterclasses bijwonen, zoals een huil-college, een workshop baby-massage, EHBO bij baby’s en kinderen, een spoedcursus bevallen, maar er is veel meer. Voedingsdeskundige Susanne Verzuu geeft een masterclass over gezond voedsel voor je kind, auteur Nina Pierson geeft tips over het goed voor jezelf zorgen in de kraamtijd, fotograaf Janou Zoet geeft tips om mooie foto’s met je smartphone te maken van je baby en seksuoloog Eveline Kreijn Stallaart vertelt over seks na een baby. Er zijn ook een kinderfysiotherapeute, travelblogger, orthopedagoog en een verloskundige aanwezig.

Heb je vragen? Stel ze aan de experts. Alle aanwezige deskundigen hebben antwoord op (bijna) al jouw vragen! Kortom: een superleuk vol programma.

in de wolken festival

Gezellig uitje

Kersverse papa’s en mama’s en papa’s en mama’s to be mogen dit festival niet missen. Je kunt er ook een gezellig uitje van maken met je vriendin, moeder, kind of buurvrouw.

Goed bereikbaar

Expo Haarlemmermeer is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Liever met het openbaar vervoer? Bus 300 vanaf station Hoofddorp stopt voor de deur. Een ticket koop je voor de donderdag, vrijdag of zaterdag. Ze kosten 15,95 euro en zijn hier te koop.

In de wolken Festival door Ouders van Nu

17 t/m 19 oktober
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
www.indewolkenfestival.nl
www.indewolkenfestival.nl/tickets

Openingstijden

Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur

Deze blog is een samenwerking met Ouders van Nu.

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van al het leuks van Haarlemmermeer!

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

DutchEnglish

Liefs uit Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.  Lees hier de privacyverklaring.