11x fijne terrassen in Hoofddorp

terrassen hoofddorp

Yesss! We mogen eindelijk weer het terras op! Het is even anders dan we gewend zijn…verplicht reserveren vooraf, timeslots, looproutes, andere opstellingen en vragenlijsten omtrent je gezondheid, maar wat zijn we blij! Niet alleen voor de horeca, maar wij hebben het toch wel gemist hoor. Heerlijk koffie drinken, lunchen, borrelen en dineren in de zon.

Hoofddorp heeft genoeg terrassen waar het heerlijk vertoeven is. Wij hebben het lijstje met onze 11 favoriete terrassen, verspreid door Hoofddorp, geüpdate. Houd voor actuele info de socials van de restaurants in de gaten.

Proeflokaal de Polderboom

Proeflokaal de Polderboom is een plek waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, lunch, diner of om gezellig te borrelen. Het terras op het Marktplein ligt zonovergoten op het zuiden. Ook als het wat kouder is kun je prima buiten zitten. Er zijn terrasverwarmers, maar er zijn ook dekentjes en elektrische warmtekussentjes (ja echt!).
Marktplein 31 Hoofddorp, meer info>

polderboom hoofddorp

Pizzeria Amici

Pizzeria Amici heeft twee terrassen: aan de voorzijde aan de Kruisweg en een binnentuin aan de achterzijde. En vooral deze laatste is waar je je op een zwoele zomeravond voor even in het echte Italië waant. Hier eet je the best pizza’s in town.
Kruisweg 949 Hoofddorp, www.pizzeriaamici.nl

Pizzeria-Amici-hoofddorp

Vis aan de Linie

Deze nieuwkomer zit op een wel heel bijzondere plek, nml. in het Fort van Hoofddorp (1904) aan de Geniedijk. Na jaren ontoegankelijk te zijn geweest en na een grootschalige verbouwing is het resultaat echt prachtig geworden met behoud van de historische details. Op het ruime terras op dit stukje werelderfgoed geniet je van koffie en borrel en uiteraard diverse visgerechten voor lunch en diner.
Hoofdweg 739 Hoofddorp, www.visaandelinie.nl

vis aan de linie

Restaurant Lieveling

Restaurant Lieveling is bijzonder mooi gelegen aan de Toolenburger Plas. Buiten is een heerlijk terras waar je de hele dag zon hebt. En vergeet het uitzicht over de plas niet! Vooral in de avond is dat prachtig met een mooie zonsondergang over het water. Je kunt hier heerlijk zitten voor koffie met iets lekkers, lunch, borrel en diner. 
Redenburgsingel 110 Hoofddorp, meer info>

Lieveling-hoofddorp

Papa’s Beach House

Papa’s Beach House is een strandpaviljoen prachtig gelegen middenin het Haarlemmermeerse Bos. Het heeft een privé strandje met uitzicht op het meer. Dat klinkt toch heerlijk?! En je hoeft er niet eens voor in de file te staan richting de kust! Van kop koffie tot cocktail en van diner tot high wine. Lekker met de voetjes in het zand.
IJweg 961 Hoofddorp, meer info>

Papas-beach-house-hoofddorp

Nozem

Nozem zit aan de Concourslaan in het centrum van Hoofddorp. Aan de voorzijde van het pand kun je lekker zitten met een drankje (voor, tijdens of na het shoppen), maar de grootste verrassing vind je op de bovenste etage: een dakterras met houten vlonder met verschillende zitjes. Er is een bar en heaters zorgen ervoor dat je op een zomerse avond lekker lang buiten kunt zitten. Lunch, borrel of diner, het is prima vertoeven hier!
Concourslaan 26 Hoofddorp, www.nozemhoofddorp.nl

Nozem-hoofddorp

Restaurant Long Island

Het fraaie pand van Long Island ligt aan de Toolenburger Plas. Er is een overdekt verwarmd terras en prachtig uitzicht over de plas. Een fijne plek voor koffie, lunch en borrel, maar zeker ook om te dineren.
IJweg 1270 Hoofddorp, meer info>

Long Island hoofddorp

Zoet & Zalig

In de zomer zit je bij Zoet & Zalig heerlijk op het zonnige terras met zo’n 70 zitplaatsen. Hier vind je gezellige banken met dekentjes en kussentjes. Je kunt genieten van ontbijt, koffie, lunch en lekkers. Gevestigd op het gezellige Polderplein is dit een hele fijne plek om je shopdag te beginnen of af te sluiten en wat vitamine D op te snuiven.
Polderplein 95 Hoofddorp, meer info>

zoet en zalig hoofddorp

Frenkie.

Frenkie. speciality coffee & food heeft een zonovergoten terras op het Dik Tromplein. Naast heerlijke koffie (van Vascobelo!) is er een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart. Voor de wat koudere dagen zijn er heaters op het terras. Middenin het centrum van Hoofddorp is het goed uit te houden op het ruime terras waar je de nodige zonnestralen kunt opvangen.
Dik Tromplein 12 Hoofddorp, meer info>

Frenkie hoofddorp

Mooca

Shop, eat & drink. Of het nu de koffie is, het ontbijt of de lunch. Daarna is het ‘moe van het shoppen’-tijd voor een wijntje of iets ander lekkers tot dinner-time. Het terras ligt heerlijk in de zon op het gezellige Polderplein.
Polderplein 98-99 Hoofddorp, www.mooca.nl

Mooca hoofddorp

l’Hirondelle

l’Hirondelle heeft een uniek gelegen terras aan het water op een prachtige locatie in Hoofddorp, net iets buiten het centrum. Er zijn genoeg plekjes in de schaduw of in de zon met uitzicht op de fontein. Hier geniet je van lunch, diner of een heerlijk wijntje (of ander drankje).
Boslaan 7 Hoofddorp, www.lhirondelle.nl

Hirondelle hoofddorp

Volg ons!

Volg Liefs uit Haarlemmermeer via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlemmermeer!

 

Haarlemmermeerse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Haarlemmermeer of heb je een andere gouden tip?

Tip ons!